2019. 02. 24. - 18:08

Farsangi Fánkfesztivált tartanak

Farsangi Fánkfesztivált tartanak

Már javában zajlik a farsangi időszak, amely úgy tűnik egy darabig még tartani is fog, hiszen Nagykanizsán márciusban ünneplik.

Országos Farsangi Fánkfesztivált szerveznek március 1-3. között a településen idén immár tizenegyedik alkalommal. A több napos eseményen számos programmal készülnek az érdeklődők számára. Lesz egyebek mellett zenés-táncos mulatság, koncertek, gyermekprogramok és persze fánkok is. Pénteken fellép a Kakaó Zenekar, Patai Anna és Miszter Pianó, szombaton pedig Csézy ad majd koncertet.
 
Farsangi Fánkfesztivált tartanak
Farsangi Fánkfesztivált tartanak

Természetesen a gasztronómia is fontos szerepet kap, így a legfinomabb fánkok sorakoznak majd fel. A rendezvény célja, hogy népszerűsítse és őrizze ennek a finom ételnek a hagyományait.
 
Az érdeklődők megkóstolhatják például a tradicionális lekvárosat, a csörögét, de lesz krémes és rózsás fánk is. Ezen kívül pedig szeretnének egy Guiness Rekordot is felállítani.
 
 
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.