2021. 08. 15. - 10:27

Fergeteges Miss Balaton Gála Balatonfüreden - 2021

Fergeteges Miss Balaton Gála Balatonfüreden - 2021
A Miss Balaton versenyek korábbi királynői és udvarhölgyei, összesen tizenketten vonultak együtt a nagyszabású balatonfüredi gála színpadán, egy exkluzív bemutató keretében péntek este. 
 
  

Az eseményen a verseny tanácsadói és mentorai, Iszak Eszter, Lipcsei Betta és Gelencsér Tímea mellett természetesen a 2019-es királynő, Balogh Eleni is részt vett, aki immár két éve viseli a koronát.  

Bár a járványhelyzet nem tette lehetővé sem tavaly, sem az idei évben, hogy új királynőt válasszanak, a Miss Balaton csapatának tagjai semmi esetre sem hagynák ki a lehetőséget, hogy minden évben Balatonfüreden, az Anna Grand Hotel csodálatos kertjében gyűljenek össze.

 

Miss Balaton 2021 Balatonfüred

Miss Balaton 2021 -  Balatonfüred

Idén a felvonuló lányok és a mentorok mellett természetesen számos híresség, többek között Tomán Szabina és Zimány Linda is megjelent a nyár egyik legcsillogóbb társasági eseményén, melyet Király Linda minikoncertje és látványos show műsor, fényfestés és tűzijáték tett teljessé.

 

Miss Balaton 2021 Balatonfüred

Miss Balaton 2021 -  Balatonfüred

 

Az immár két éve regnáló királynő, Balogh Eleni elmondta: „Amikor 2019-ben megnyertem a versenyt, azonnal mondtam, hogy ezt a koronát nem adom ki egykönnyen a kezeim közül. Azt azonban álmomban sem gondoltam, hogy valóban ilyen hosszan viselhetem a Miss Balaton címet. Ez egy olyan megtiszteltetés, amelynek minden pillanatát ki kell élveznem, így a mai napot is, amikor négyszer is kifutón voltam. Csodálatos este volt!”

 

Miss Balaton 2021 Balatonfüred

Miss Balaton 2021 -  Balatonfüred

 

Bízunk benne, hogy jövőre újra királynőt választ a Miss Balaton csapata.    

        

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.