2016. 06. 12. - 18:48

Hamarosan elindul a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé

Hamarosan elindul a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé

Már csak pár napot kell várni a gasztronómia szerelmeseinek, ugyanis június 4-én kezdetét veszi a békéscsabai rendezvény.

Egészen 5 napon keresztül élvezhetik a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádéra látogatók a mennyi ízeket és a nagyszerű hangulatot. Az első napon az égből érkezik majd az első söröshordó, mindezt az ejtőernyősök teszik lehetővé. A rendezvényen mintegy 100 fajta csapolt sör kóstolására lesz lehetőség, ami az országban igen egyedülálló. Megjelennek kisebb házi sörfőzdék, de nagyobbak is, mint például a Pécsi Sörfőzde. A megszokottól eltérőre vágyóknak alkalmuk lesz megízlelni különleges italokat is, többek között ribizli sört, spanyol világos sört, szűretlen csokoládés sört és német fekete sört.

Csülökparádé

Mennyei csülkös finomságok lesznek a több napos rendezvényen

 Természetesen a finom ételekből sem lesz hiány. A legváltozatosabb csülkös fogások itt fognak felsorakozni. Lesz például grillezett, hagyományos módon elkészített, de füstölt is. A szervezők a gasztronómia területén is számos meglepetéssel készülnek, hiszen lesz csülökpörkölt főzőverseny és óriásbogrács. A zenei programok sem maradhatnak el. Különféle színvonalas fellépők és előadások várják a vendégeket a több napos eseményen.

Június 14-18-ig fesztivál Békéscsabán

 

N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.