2021. 09. 30. - 14:19

Hatalmas az érdeklődés a Vadászati Világkiállítás iránt

Hatalmas az érdeklődés a Vadászati Világkiállítás iránt
A szeptember 25-én kezdődő az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás óriási érdeklődés mellett zajlik. A kiállítás október 14-ig tart. 
Már az első napokat követően kijelenthető, hogy rengetegen meglátogatták a Magyarországon rendezett „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítást. Az első 5 nap eseményein több mint 700 ezren vettek részt. A kiállítást és a programok nagy részét a budapesti Hungexpo területén tartják szeptember 25. és október 14. között. A Vadászati világkiállítás mentesül a védelmi intézkedések alól, így a programok védettségi igazolvány nélkül is látógathatók
 
A látogatószám azért ilyen magas, hiszen nem csak a fővárosban tartanak programokat. A Hungexpón közel 40 ország tart kiállítást és mintegy 100 ország képviselteti magát valamely formában a rendezvényeken. A kiállítás a diákok és iskolák érdeklődését is felkeltette, hiszen csak az első 3 napon 250 diákcsoport látogatta meg a helyszínt. 
 
vadaszati_kiallitas_torzs
A vadászati világkiállításon élethű vadakkal is találkozhatunk
 
A vadászkiállítás hatodik napján, az az szeptember 30-án nyílik meg az első kereskedelmi vásár. A FeHoVa PLUSZ kereskedelmi vásár mellett tovább folytatódnak a kulturális és a vidéki események is. A vásár 2021 februárjában nem kerülhetett megrendezésre, így a szervezők a világkiállítás idejében és keretében pótolják. 
 
A FeHoVa PLUSZ a vadászati világkiállítás egyik kiemelt eseménye, amely október 3-ig tart. A vásárban olyan cégek sorakoztatják fel termékeiket és szolgáltatásaikat, amelyek a vadászat, horgászat, erdészet, természetjárás és a lovaságazat iparágában tevékenykednek.
 
Az első héten kerül megrendezésre továbbá a World Conservation Forum is, amely által hazai és nemzetközi előadók lépnek színpadra, hogy bemutassák a hagyományos vadászati módokat. A programok között lesz a Történelmi Lovas Egyesület látványos bemutatója is. Az egyesület a Kincsem Parkban tart solymász-, agarász, fegyveres- és vadászíjas bemutatót.
 
Forrás: MTI, Vadászati Kiállítás 2021
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.