2023. 08. 22. - 11:21

Hogyan álljak neki esküvőt szervezni? – Esküvői feladatok listája

Hogyan álljak neki esküvőt szervezni? – Esküvői feladatok listája

Szeretnél álomesküvőt, amilyen a nagykönyvben áll és meg is szervezheted? Tudjuk, hogy hosszú folyamatnak tűnik, összetett szakaszokkal, amelyek sok időt igényelnek. De ha pontos ismeretekkel rendelkezel arról, hogy valójában hogyan is zajlanak az előkészületek, akkor sokkal könnyebben végigcsinálhatod az összes lépést.

Az esküvő megszervezése önállóan

Ez a fajta szervezés megköveteli, hogy az esküvőt a pároddal közösen szervezzétek meg A-tól Z-ig. Mindez azt is jelenti, hogy nincs egy esküvőszervező, aki tanácsokkal jön a segítségedre, hogy mit érdemes követni a trendek tekintetében, mit viselj, milyen menyasszonyi ruha áll jól neked, melyek a legjobb ajánlatok és a legjobb minőségű beszállítók. De így legalább olyan esküvőtök lesz, amely 100 százalékban tükrözi szerelmeteket és személyiségeteket.

Hogyan tervezd meg az esküvődet lépésről lépésre?

Annak érdekében, hogy az esküvő szervezett legyen, bemutatjuk a főbb szakaszokat, amelyeken keresztül kell menni:

Válaszd ki az esküvő pontos dátumát

Ezen fontos részlet tisztázása előtt nem lehet semminek nekikezdeni. Gondolj arra, hogy minden szállítónak ez lesz az első kérdése, amikor felkeresed őket.

Válaszd ki az éttermet

Ebben az esetben főleg az ajánlások és költségvetés fog vezérelni, de mindenképp jó, ha nincs túlságosan messze.

Állíts össze esküvői költségvetést!

Mennyi pénz áll rendelkezésetekre? A kérdésre adott választól függően pontosan tudni fogod, mely szállítókhoz kell fordulnod.

A minőségi zene félsiker!

A zene az egyik olyan elem, amely az esküvőt csodálatos, felejthetetlen élménnyé varázsolja. Annak érdekében, hogy minden vendég jól érezze magát, válassz egy lejátszási listát vagy olyan zenekart, amely minden ízlésnek (és korosztálynak) megfelel.

A fotós és a videós lefoglalása

Az esküvői fotók és videók nélkülözhetetlenek, olyan emlék lesz, amelyet évek múltán is szívesen nézegetünk. Nagyon körültekintően kell kiválasztani ezt a két szállítót, hogy az esküvő legszebb pillanatait valóban megragadják.

Az esküvői meghívók megrendelése/tervezése

Tedd próbára kreativitásodat és készítsd el a legszebb meghívókat az esküvődre. Vagy választhatsz a beszállítók által elérhető különféle katalógusok közül, de saját magad is ötleteket találhatsz személyre szabott modellekhez.

Legyen egy szórakoztató szolgáltatás is

A sikeres esküvőhöz fontos, hogy a vendégek is jól érezzék magukat. Ezért a köszönőajándékokon túl gondolhatunk valamilyen meglepetésre is - például egy fotósarok mindig vicces pillanatokat okoz a vendégeknek.

 

J.M

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.