2016. 04. 08. - 12:31

Idén is lesz Pálinak fesztivál Gyulán

Idén is lesz Pálinak fesztivál Gyulán

17. alkalommal kerül megrendezésre a Gyulai Pálinka Fesztivál 2016. április 15-17. között. A pálinka fővárosában ezalatt a  három nap alatt a nemes hungarikum a pálinka kerül a reflektorfénybe.

A fesztivál 17 éve népszerűsíti a magyar pálinkát, a pálinkafőzést valamint a pálinkafőzéshez kapcsolódó hagyományokat. A pálinka a magyar emberek nemzeti büszkesége és a magyar gasztronómia kihagyhatatlan tartozéka. Pont ezért a Gyulai Pálinka fesztiválra az ország minden tájéból érkeznek látogatók és egyre népszerűbb a turisták között is a rendezvény.

Gyulai Pálinka Fesztivál
Gyulai Pálinka fesztivál - 2016. április 15-17.

Ez a kiemelkedő rendezvény nem csak a látogatók, hanem a szakma képviselői számára is kiemelt jelentőséggel bír, hiszen egy olyan rendezvényen vehetnek részt, amelyen a magyar pálinkát méltón képviselhetik. A rendezvény tökéletes helyszín arra, hogy a termelők és a fogyasztók megismerkedhessenek egymással. Ebben a jó hangulatú közegben ideális módon köthetnek ismertséget a fesztiválra látogatók a magyar pálinka előállítóival és munkájuk gyümölcsével, a pálinkával.  

Gyulai Pálinka Fesztivál programja
Kellemes szórakozási lehetőségek a Gyulai Pálinka Fesztivál minden napján

A rendezvény céljai:

·         Minden gyulai polgár rendezvényévé váljon, a város lakói legyenek büszkék a fesztiválra!

·         A szakma első számú pálinkafesztiválja legyen!

·         Gyula, illetve a környező települések vendégéjszakáinak növelése.

·         Gyula város ismertségének növelése

·         Megújult, színvonalas, vendégbarát fesztivál.

·         Minden korosztálynak megfelelő zenei kínálat – színvonalas kísérőrendezvényekkel.

 

 Érdemes 2016. április 15-17. között ellátogatni Gyulára és részt venni a 17. alkalommal megrendezésre kerülő Gyulai Pálinka Fesztiválon.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.