2016. 12. 01. - 08:45

IX. Budapesti Újévi Koncert

IX. Budapesti Újévi Koncert

2017-ben ismét megrendezésre kerül a Budapesti Újévi Koncert január 1-jén, a Papp László Budapest Sportarénában. Ünnepelje együtt az új esztendőt jövőre is a Prima Primissima-díjas hegedűművésszel és világhírű sztárvendégeivel!

Információ és jegyértékesítés a Primarius Production irodájában minden hétköznap 10-től 18 óráig:

1054 Budapest, Szemere u. 10. 2. em
Tel: +36 1-267-3282
Mobil: +36 70-361-9587
Email: magazoltan@magazoltan.com

Online jegyvásárlás:

http://ticketa.hu/koncert_719807_maga-zoltan-ix-budapesti-ujevi-koncert-2017.html 

 

Minden VIP jegy mellé ajándékcsomagot adunk!

Minden irodánkban vásárolt páros jegy mellé CD-t adunk ajándékba!

IX. Budapesti Újévi Koncert
IX. Budapesti Újévi Koncert a Papp László Sportarénában

 

Mága Zoltán hegedűművész vendégeként legyen részese Ön is Európa legnagyobb újévköszöntő gálaműsorának!

A hagyomány megújult díszletekkel, varázslatos látványvilággal, világhírű vendégművészekkel, exkluzív környezetben folytatódik.

A Prima Primissima-díjas hegedűművész Magyarország zenei kultúrájának kiemelkedő képviselőjeként olyan koncerttermekben lépett már színpadra, ami csak kivételes alkalmakkor és csak a legkiválóbb művészeknek adatik meg. Hangversenyt adott a New York-i Carnegie Hall-ban, a Lincoln Centerben, a Los Angeles-i Walt Disney Concert Hall-ban, az Oscar-díj átadásoknak is otthont adó hollywoodi Dolby Theatre-ben, a Szöuli Operaházban, a Párizsi Zeneakadémián, a Bécsi Konzerthausban, a Lipcsei Gewandhausban és a Vatikánban.

A világ legrangosabb színpadai után a hegedűvirtuóz ismét Budapesten köszönti a világ minden részéről érkező közönségét.

Várjuk Önöket a IX. Budapesti Újévi Koncerten 2017. január 1-jén 19 órától, a Papp László Budapest Sportarénában, amelyet az újévi gálaműsorra exkluzív díszletekkel operaházzá varázsolnak át!

A hagyomány folytatásaként a Guiness Rekordok közé bekerült közös koccintás 2017-ben sem marad el. Mága Zoltán, Budapest díszpolgára ez alkalommal is megvendégeli a közönségét a Juhász Testvérek többszörös díjnyertes vörösborával!

Ünnepeljük együtt a 2017-es év első estéjét! Legyen részese a grandiózus show-műsornak!

Információ és jegyértékesítés:
A Budapesti Újévi Koncert Irodában (1054 Budapest, Szemere u. 10.) és a Ticketa országos hálózatában.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.