2021. 10. 22. - 13:41

Jön a befektetők kiemelt magyarországi rendezvénye

Jön a befektetők kiemelt magyarországi rendezvénye
Idén is megrendezik Magyarországon a Private Investor Day-t. Az eseményt idén online követhetik az érdeklődők. 
Újra megrendezésre kerül Magyarországon a Private Investor Day. A Portfolio saját rendezvényén a magyar pénzügyi és gazdasági szakemberek segítenek a résztvevőknek a legjobb befektetési döntéseket kiválasztani. Az eseményt 2021. november 25-én rendezik meg. A befektetői nap eseményét idén kizárólag online lehet követni. 
 
Az esemény kiemelten foglalkozik azzal, hogy a koronavírus és az infláció hogyan hat a tőzsdék piacára és, hogy ennek milyen hatása lesz a befektetési piacon 2022-ben. Szintén kiemelt téma lesz, hogy mi történik a forinttal és megtakarításainkkal, ha nagyon elszáll az infláció. A pénzügyi és befektetési szakemberek olyan témákban is felszólalnak majd, mint a különleges befektetési lehetőségek, azaz a kriptovaluták. 
 
portfolio_torzs
Az eseményt online követhetik a szakemberek
 
A konferencián magyar tőzsdei vállalatok, gazdasági elemzők, brókerházak és alapkezelők is részt vesznek, az online eseményen pedig arra is lehetőségük nyílik a résztvevőknek, hogy kérdéseket tegyenek fel a magyar pénzügyi világ krémjének. 
 
A Portfolio Private Investor Day online rendezvénye első kézből kívánja tájékoztatni a gazdasági szakembereket, ha valaki magas hozamot szeretne elérni, vagy esetleg újfajta befektetési lehetőségekben gondolkodik. A guruk szintén tájékoztatnak Magyarország és a világ legfrissebb gazdasági történéseiről, illetve arról, hogy hogyan lehet biztonságban tudni a pénzt a mai világban. 
 
A rendezők a konferenciát azon szakembereknek javasolják elsődlegesen, akik nagyobb befektetési vagyonnal rendelkeznek, vagy a prémium és privátbanki szegmensben tevékenykednek, vagy a hazai tőzsdéken fektetnének be. 
 
Forrás Portfolio rendezvények
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.