Rendezvény hírek

Kaláka Fesztivál Egerben

Kaláka Fesztivál Egerben
Ebben az évben ünnepli 40. évfordulóját a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság, mely a Magyarországi Nemzeti Parkok Hetének szolgál helyszínéül. 

 

A szervezők számos programmal várják az érdeklődőket. Lesz többek között kézműves vásár, de játszóházak különféle foglalkozások is. Ráadásul kiállítással is készülnek, mely a Nemzeti Parki Termékek nevet viseli és a Templom Galéria ad otthont neki. Eger számos program helyszínt ad, hiszen tárlat lesz a Vitkovics-házban, de a Bródy Sándor könyvtárban is.
 
Eszterházy tér
 
A rendezvény június 29-től egészen július 2-ig tart, mely idő alatt a felsorolt programokon kívül számos különlegesség lesz. Az Eszterházy téren például több napon keresztül koncertek és gyerekprogramok szórakoztatják a vendégeket. Ráadásul esténként hangulatos fellépéseket lehet majd megtekinteni a Várban.
 
 
 
 
N.O.
 
A sikeres fogyás titka

A sikeres fogyás titka

Egy friss módszer kiderítette, hogy hogyan lehet könnyedén megszabadulni a plusz kilóktól. Ráadásul szenvedni sem kell érte!  
Rachel Bilson szingli lett

Rachel Bilson szingli lett

Mintegy 10 év után a színésznő és kedvese úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább életüket.
Innen származnak a kutyák

Innen származnak a kutyák

Régóta foglalkoztatja a kutatókat, hogy vajon honnan származik ez a kedves háziállat. Most pedig egy újabb elmélet látott napvilágot.   
Jake Gyllenhaal családra vágyik

Jake Gyllenhaal családra vágyik

Letelepedne a népszerű színész, s szeretne családot alapítani. Jake Gyllenhaal jelenleg egyedülálló, de alig várja, hogy rátaláljon arra a hölgyre, akivel minde...
Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás?

Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás...

Azoknál a gyermekeknél, akik kicsi korukban gyakran küzdöttek légúti fertőzésekkel, nagyobb eséllyel alakul ki később asztma vagy csökkennek a tüdőfunkciók.
Már húszas éveiben adoptált volna Angelina

Már húszas éveiben adoptált volna Angeli...

A csinos színésznő igen fiatalon azon gondolkodott, hogy örökbefogad egy kambodzsai árvát –  legjobb barátja szerint Angelina Jolie a húszas éveiben elkezdett e...
Gwen Stefaniékon a terápia sem segített

Gwen Stefaniékon a terápia sem segített

Mindenkit meglepett, hogy 2016-ban elváltak a csinos énekesnő és férje útjai. Gwen Stefani volt párja, Gavin Rossdale most beszélt arról, hogy számos terápián v...
Csőben sült sajtos kelbimbó csalogató módra!

Csőben sült sajtos kelbimbó csalogató mó...

A kelbimbó fogyasztása manapság népszerűbb, mint valaha – ezért a belőle készült ételeknek is nagy divatja van. Lássuk ezt az ínycsiklandó, sajtos-baconos válto...
Kapócs Zsóka babát vár

Kapócs Zsóka babát vár

Teljesült a magyar sztár álma, ugyanis mint kiderült, hamarosan édesanya lesz.   
Ekkor a legjobb házasodni

Ekkor a legjobb házasodni

A tudósok számtalan kutatás elvégzése után megállapították, hogy melyik kor a legalkalmasabb az esküvőre a nőknél.   
< >