2017. 02. 19. - 17:11

Karnevál Szentendrén

Karnevál Szentendrén
Február utolsó hétvégéjén első alkalommal rendezik meg a több napos karnevált, ahol számos programmal várják az érdeklődőket. 

 

Hagyományteremtő céllal indítja útnak a Szentendrei Kulturális Központ a rendezvényt, amely egyben télbúcsúztató és tavaszváró is. Mivel hamarosan beköszönt a jó idő, így a szervezők szeretnék ha a városban és annak környékén élők kimozdulnának a szabad, friss levegőre a fesztiválra. Szentendre Fő terén izgalmas programok veszik kezdetét egybekötve egy gasztronómiai vásárral, ahol a hangulatos dekoráció mellett, mennyei ízekkel várják majd az oda látogatókat.
 
Isteni finom farsangi fánkokkal várják az édesszájúakat a Szentendrei Karneválon
 
Lesz többek között kézműves foglalkozás, zenei koncertek, bűvész show, fáklyás felvonulás. Ha pedig mindez nem lenne elég a farsangot és a velencei karnevált is felidézik a mutatványosok és az álarcosok. Ráadásul elmaradhatatlan finomság lesz a fánk, melynek minden fajtáját meg lehet majd kóstolni február 24. és 26. között. 
 
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.