2017. 03. 29. - 20:04

Kolbász- és Sódarmustra Gyulán

Kolbász- és Sódarmustra Gyulán
Március 31. és április 2. között várnak minden érdeklődőt a neves rendezvényre, amely egyben szezonnyitó is a gasztro fesztválok között. 

 

Ebben az évben hetedik alkalommal rendezik meg a Gyulai Kolbász- és Sódamustrát, ahol színvonalas programokkal készülnek a szervezők. A háromnapos eseményen a gasztronómia legkiválóbb termékeit kóstolhatják meg az érdeklődők. Finomabbnál finomabb füstölt áruk, többek között sonkák és kolbászok sorakoznak fel. 
 
Kolbász- és Sódarmustra Gyulán
 
A mennyei ételek mellett a szórakozás is nagy szerepet kap. Fellép például Josh, Balázs Pali, a Republic és Tilinger Attila is. Ráadásul különböző étel- és konyhabemutatók is lesznek. Mindemellett pedig nagy hangsúlyt kap a hungarikum túra és a sonkaszobrászat. Ha pedig ez nem lenne elég, a sportolni vágyók is kikapcsolódhatnak, hiszen lesz rúdfitness és tánciskola. Az biztos, hogy a program minden korosztály számára tökéletes szórakozást nyújt. Érdemes tehát Gyulára látogatni a hétvégén!
 
 
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.