2017. 04. 09. - 20:20

Könyvfesztivál Budapesten

Könyvfesztivál Budapesten
Ebben az évben immár 24. alkalommal rendezik meg a neves eseményt, ahol megjelennek a hazai és a világirodalom kiemelkedői alkotásai és képviselői. 

 

Idén április 20-23 között indul útjának a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál, amely igen meghatározó eseménynek számít. Mint minden évben, most is vendégül látják a világ legkiemelkedőbb íróit és költőit, akik közül a díszvendég kapja a Budapest Nagydíjat. Ebben ez az évben, ez nem más, mint Orhan Pamuk. Eddig egyébként volt már többek között Lengyelország, Olaszország, Kína, Franciaország és Törökország is díszvendége. 2017-ben pedig Csehország, Lengyelország és Szlovákia kortárs irodalmát ismerhetik meg bővebben az érdeklődők. 
 
Könyvfesztivál Budapesten
 
A kultúrára szomjas vendégek igazán színvonalas programokkal találkozhatnak, hiszen lesznek felolvasások, irodalmi estek, dedikálások, könyvbemutatók, de még író-olvasás találkozók is. Évente közel 60 ezren látogatnak el a rendezvényekre, ahol több tízezer alkotás közül válogathatnak. 
 
 
 
N.O.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.