2017. 07. 04. - 15:00

L.E.S.Z. Feszt Kisvárdán

L.E.S.Z. Feszt Kisvárdán

Ebben az évben harmadik alkalommal szervezik meg a rendezvényt, ahol összesen 107 fellépő szórakoztatja az oda látogatókat. 

Július 6.-án igazi buli hellyé válik Kisvárda, ahol ismételten megrendezik a L.E.S.Z. Fesztivált. Rengeteg fellépő lesz, köztük például Emir Kusturica is, aki híres arról, hogy ahová megy, ott hatalmas partit csinál. Persze segítsége is lesz, július 8-án pedig élvezhetik az előadását az érdeklődők. 
 
 
Természetesen másfajta műfaj is szerepet kap a fesztiválon. A lemezjátszók mögött a holland dj Sander van Doorn lesz, aki a világ legnagyobb rendezvényein szokott fellépni, mint például a Tomorrowlanden. 
 
 
A hazai előadók is szép számban jeleskednek. Koncertet ad többek között a Punnany Massif, a Halott Pénz, a Tankcsapda, a Wellhello, a Belga, a Depresszó, a Vad Fruttik és az Ocho Macho is. A több napos esemény a feltörekvő fesztiválok közé sorolható, így a szervezők számára különösen fontos a jó hangulat és barátságos légkör. 
 
N.O.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.