2020. 04. 22. - 14:02

Mága Zoltán lélegeztetőgépet adományoz

Mága Zoltán lélegeztetőgépet adományoz
Mága Zoltán Liszt Ferenc-díjas hegedűművész egy lélegeztetőgép vásárlásával segíti az egészségügyet a koronavírus elleni hatékony védekezésben a betegek mielőbbi gyógyulása érdekében. 
Szeretet és összefogás otthonunkból!
 
Jómagam is csatlakoztam a TV2 Neked énekelek című élő, nemzeti összefogásra buzdító televíziós jótékonysági gálájához. A rendhagyó műsorban bejelentettem, hogy egy lélegeztetőgép vásárlásával segítem a betegek gyógyulását a koronavírus elleni védekezésben, és arra kértem a honfitársaimat, tartsák be a rendkívüli veszélyhelyzet miatt elrendelt szabályokat. Köszönöm a műsorkészítőknek és a zenésztársaknak ezt rendkívüli estet, hogy kiálltak embertársainkért, országunkért. Külön köszönet Balázs Fecó Kossuth-díjas előadónak, és a szimfonikus zenekarom tagjainak, hogy szerepet vállalva az otthonról készült produkcióban A csönd éve volt című slágert előadhattuk egy egyedi, különleges produkcióban.
 
 
A műsorban tett szerepvállalásommal én is hálás köszönetemet fejeztem ki azoknak az orvosoknak, ápolóknak, egészségügyben dolgozóknak, akik minden egyes percben a frontvonalban, a kórházakban küzdenek embertársaink életéért. Köszönet jár a védekezésben dolgozó állami vezetőknek, a rendőröknek, a katonáknak, és az önkéntesnek, valamint a karitatív szervezeteknek, hogy segítséget nyújtanak a rászorulóknak.  Ebben a nehéz helyzetben a legnagyobb esélyünk egészségünk és mások egészségnek a megőrzésére akkor van, ha összefogunk, mert az egész világot elborító járvány minden embert veszélyeztet. Tudom, hogy milyen nehéz, hogy ne látogassuk meg családtagjainkat, barátainkat, de most azzal tudunk hatékonyan segíteni, ha otthon maradunk, hiszen így meggátolhatjuk a vírus terjedését. A család és az egészség a legfontosabb a világon, éppen ezért a szeretet jegyében arra kérek mindenkit, ne kockáztasson, ne veszélyeztesse rokonait, embertársait, maradjanak otthon! Mi, magyarok összefogásunkkal sokszor bizonyítottuk már, hogyha kell, hegyeket tudunk megmozgatni. Most az legyen az összefogásunk tanúbizonysága, hogy betartjuk a rendelkezéseket, és ezzel megóvjuk embertársainkat!
 
 
 
 
Tudják jól, amikor baj van, amikor igazán szükség van a segítségre, akkor a lehetőségeimhez képest mindig segítek embertársaimnak, közösségeknek. Ekként cselekedtem most, az egészségügyi veszélyhelyzet miatt elrendelt időben is. 
 
Elsőként több száz hátrányos helyzetű gyermeknek segítettünk tabletek vásárlásával, hogy a digitális tanrendben vehessenek részt az online oktatásban. A szimfonikus zenekarom művészeit és a cigányzenekarom tagjait arról biztosítottam, hogy ebben a vészterhes időben is mindaddig megkapják fizetésüket, amíg lehetőségeim engedik. Arra kértem a munkaadókat, tegyenek meg mindent a dolgozókért, ne hagyják létbizonytalanságban beosztottjaikat, kollégáikat.
 
Egy újabb felhívással élve a tehetős emberek fel az a kérésem, hogy támogassák a kórházakat, az egészségügyi intézményeket, segélyszervezeteket, vállaljanak szolidaritást. Lehetőségeik szerint járuljanak hozzá a járványveszéllyel szembeni küzdelemhez. Adjunk életet és reményt a betegeknek, embertársainknak!
 
Én magam egy lélegeztetőgép vásárlásával is segítem a koronavírus elleni védekezésben a betegek gyógyulását, mert egy ilyen eszköz életeket ment. Mert aki egy ember életét megmenti, az a világot menti meg.
 
 
 
Isten áldja és óvja Önöket, vigyázzanak magukra, vigyázzanak egymásra!
 
Mága Zoltán
 
 
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.