2010. 03. 30. - 06:25

Magyar lány lett Miss Alpe Adria International - interjú Halász Beatrix-szel

Magyar lány lett Miss Alpe Adria International - interjú Halász Beatrix-szel
A március 27 Ljubljanában megrendezett 22. Miss Alpok-Adria szépségverseny nemzetközi döntőjén  magyar lány nyerte el a megtisztelő Miss Alpe Adria International címet. A boldog királynőt, Halász Beatrixot kérdeztük.
- Milyen reményekkel indultál a nemzetközi döntőre?
- Mindenképpen nyerni szerettem volna. Már elindultam pár szépségversenyen, és csalódott voltam a Miss Alpok Adria magyarországi döntőjén elért harmadik helyezésem miatt, ezért mindnképpen úgy indultam neki, hogy ha már otthon nem én nyertem, kint azért is megmutatom! Természetesen nagyon örültem, hogy sikerült, hiszen gyerekkorom óta arról álmodtam, hogy korona lesz a fejemen és én leszek a legszebb. De arról álmodni sem mertem, hogy Közép-Európa legszebbjének választanak egyszer!Halász Beatrix

Halász Beatrix Miss Alpe Adria International

- Hogyan érezted magad a versenyen?
- Nagyon jól éreztem magam, a lányok nagyon kedvesek voltak, a magyarok mellett összebarátkoztam még a szlovák és szlovén versenyzőkkel is. Sajnos a horvátok és az olaszok kevésbé beszéltek angolul, így nehéz kesebb volt a kommunikáció. A szervezésre sem lehetett senkinek sem panasza, mindenki nagyon kedves volt.

Halász Beatrix

Halász Beatrix mosolyát sokan dícsérték

- Magyarországon milyen volt a visszhangja az eredményednek?
- Már több újságban és televíziós műsorban szerepeltem, de az egri Eszterházy Károly Főiskolába is meghívtak. A barátaim és családtagjaim nagyon büszkék rám, kiemelném az edzőimet, Major Attilát és Váróczy Major Katát, akik nagyon sokat segítettek nekem a felkészülésben.

Halász Beatrix

Halász Beatrix fürdőruhában is kitűnt


- Ők, vagy bárki más elkísért egyébként a versenyre?
- Nem, én nem vagyok az a típus, aki kísérővel megy a versenyekre, ezúttal is egyedül utaztam. Viszont miután nyertem megpróbáltam minél hamarabb felhívni anyukámat és szétküldeni az sms-eket a nagy hírről a szeretteimnek.

A versenyt Halász Beatrix nyerte meg

A versenyt Halász Beatrix nyerte meg , két udvarhölgye a horvát Antonija Gogic , és a szlovén Gea Erjavec lett

- Legutóbb úgy nyilatkoztál, ez csak hobbi a számodra, nem szeretnél a jövőben hivatásos modellként elhelyezkedni. Ez most is fenn áll?
- Így van. Véleményem szerint Magyarországon nagyon nehéz kifutómodellként vagy fotómodellként érvényesülni. A modelleknek egy más kategóriája tud csak igazából ebből megélni, de ezt én nem szeretném csinálni. Külföldre sem szeretnék kimenni karriert építeni, úgy vélem, ehhez már idős vagyok, hiszen 24 évesen nem lehet elkezdeni egy modellkarriert.

MCOnet-Kovács Tünde

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.