2021. 04. 27. - 12:55

Május 9-ig még megtekinthető a Fővárosi Nagycirkusz Dinasztiák előadása online

Május 9-ig még megtekinthető a Fővárosi Nagycirkusz Dinasztiák előadása online
A híres és közkedvelt Fővárosi Nagycirkusz a járvány idején is igyekszik a nézők kedvében járni, hisz előadásaikat jegyvásárlás után online bárki megtekintheti, méghozzá élőben közvetítve. 
A Dinasztiák című előadássorozat a világhírű magyar artista művészet előtt tiszteleg. Az előadássorozat február 13-án indult és május 9-ig tart, amely időszak alatt összesen 70 kiváló magyar artistát láthatnak az online nézők.
 
Az artistaművészek hétről-hétre káprázatos élőben közvetített produkciókkal varázsolják el a cirkuszrajongókat, amely még a képernyő előtt ülve is szenzációs. A profi technikai stáb jóvoltából csaknem teljesen közelről láthatóak a trükkök, a művészek mimikája, a díszes ruházatok és kosztümök, valamint az egészen apró részletek is. 
 
dinasztiak_eloadas
Május 9-ig még bárki megtekintheti a szemet kápráztató mutatványokat
 
A 3 és fél órás tartalmas és szórakoztató műsor többek között annak fontosságáról is szól, hogy a népszerű és világhírű magyar artistacsaládok nemzedékei hogyan képesek egymásnak átadni a stafétát, és hogyan érik el, hogy a cirkusz művészete a következő generáció számára is a nekik megszokott fontossággal és hagyománnyal bírjon.
 
Az előadásban szinte az összes cirkuszművészeti zsáner látható, a nevetésről és jó hangulatról pedig a tapasztalt bohócok gondoskodnak. 
 
 
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.