2023. 01. 26. - 12:00

Már lábfürdős bisztróban is falatozhatunk

Már lábfürdős bisztróban is falatozhatunk

Megnyitott az első lábfürdős bisztró Magyarországon. Ha fogyaszt, bárki vehet lábfürdőt, akár stílusosan egy bádoglavórban.

Meglepő vendéglátóhely nyitotta meg kapuit a Balaton-felvidéken. A Szeszélyes Nyár Bisztró egy felújított kőház, amely Vöröstón, a főutcán áll. A településen alig 100 lakos él – tudatta a sokszinuvidek.24.hu. szeszelyesnyar_bisztro_01
 
A bisztró a Balaton-parttól 20 perces autóútra van, ám az élmény mindenképpen megéri: a hely Jri Menzel azonos című filmje előtt tiszteleg, innen kapta a nevét.
 
Kávét, cseh sört és cseh sörkorcsolyát biztosan kap a betérő vendég, sőt, a lábát is áztathatja a japán hagyományoknak megfelelően, bádoglavórban, dézsában vagy plasztiktálban – ha kell, lábsóval.
 
A bisztró a közeljövőben kiegészül majd egy fürdőházzal és hat apartmannal, de a kocsmaépület hátsó részében már most használhatnak zuhanyzót a vendégek – írta meg a sokszinuvidek.24.hu.
 
Fotó: facebook.com/szeszelyesnyarbisztro
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.