2021. 10. 28. - 14:34

Mélységében kutatják a jövőt a Neumann Társaság online konferenciáján

Mélységében kutatják a jövőt a Neumann Társaság online konferenciáján
Deep IT címmel rendez online konferenciát a Neumann Társaság, ahol a jövőt érintő kutatásokról lesz szó. 
A technológiai és a társadalom jövőjéről lesz szó azon a november 10-én megrendezett online konferenciasorozaton, amelyet a Neumann Társaság rendez. A Deep IT címet viselő konferencia főleg az olyan trendekre és technológiai megoldásokra fog összpontosítani, amely az életünk jövőjét befolyásolja. 
 
Az eseményre regisztrálni kell azoknak, akik részt vennének rajta, a regisztráció után azonban ingyenesen lehet követni a konferencia előadásait. Az előadások délutáni időpontban kerülnek megtartásra, így az érdeklődő munkavállalók, diákok és egyetemi hallgatók is be tudnak majd kapcsolódni az előadásokba, ahol egyébként a nézők is tehetnek fel kérdéseket. 
 
A szervezők olyan tematikát választottak az idei konferenciának, amely abszolút aktuális és teljesen jövőorientált, így termeszetesen szó lesz a járvány okozta kihívásokról is, amelyek az IT-szektort nagyban befolyásolják. 
 
deep_it_torzs
A Deep IT konferenciát november 10-én rendezik
 
Az előadások alatt terítékre kerülnek a legnagyobb online társadalmi veszélyek és kihívások is, így szó lesz a deep fake és a kamuvideó fogalmáról is. Az előadók vadiúj ipari trendekről is be fognak számolni, ennek köszönhetően pedig a közönség megismerheti a 3D-s nyomtatás legújabb generációját és a gépi tanulás gyakorlati felhasználását. A járvány miatt egyre fontosabb témakör lett az egészség, ezért a tömeges tesztelési algoritmusokról is lesz előadás. 
 
Az IT-világ jelenlegi megoldásai szintén a programok között lesznek, az előadók pedig az IT-kutatások mélységéről is szót ejtenek. Nem csak arról beszélnek majd a szakemberek, hogy miként hozhatunk létre egy biztonságosabb és élhetőbb világot, hanem arról is, hogy melyek azok az innovatív cégek, amelyek jobbá teszik a bolygót és az IT-szektort
 
Forrás: Neumann Társaság, Deep IT
CS.SZ. 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.