2023. 06. 28. - 10:25

Mi mindenre használhatóak a nassolnivaló „snack-ek”?

Mi mindenre használhatóak a nassolnivaló „snack-ek”?

A főként mozizáshoz, bulikon, összejöveteleken kínált nassolnivalók vagy snack-ek egészen másként is felhasználhatók a gasztronómiában.

Gondoltuk-e, hogy a főként partikon és filmnézéshez rágcsált nassolnivalók avagy „snack-ek” étel alapanyagként is kitűnőek lehetnek, sőt söröket is kiegészíthetnek? mogyi_01
 
A közelmúltban a Mogyi Kft. tartott bemutatót, amelyen a jelenlevők megbizonyosodhattak arról, hogy a különféle rágcsák – melyeket egyébként a cég 27 országban kínál -, hagymás-tejfölös, bacon-ös, paradicsomos vagy akár chilis változatban akár kiváló ételalapanyagok vagy sör-kiegészítők is lehetnek – tudatta a turizmusonline.hu.
 
Kiderült: a bacon-ös mogyoróváltozatokat elsősorban a magyarok, a szlovákok, a csehek és az oroszok kedvelik, a chiliset az olasz, horvát, svájci napraforgómag- és bundázott mogyorórajongók szeretik inkább.
 
Meglepően jó kombinációkat alakíthatunk ki fekete sörök, azaz stout-ok és porterek paradicsomos snackkel történő kombinálásával, de kiválóak a tengeri herkentyűk ízeivel, vagy a cheddar sajttal is – írta a turizmusonline.hu.
 
A mogyorós és napraforgós finomságok salátákhoz is kipróbálhatók, meghökkentően kellemes párosításokat készíthetünk a felhasználásukkal.
 
Fotó: Facebook.com/mogyiworld
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.