2017. 05. 24. - 11:16

Miss Alpok Adria és Megye Szépe 2017 Döntő

Miss Alpok Adria és Megye Szépe 2017 Döntő

2017 május 26-án Budapesten, a Remix Clubban kerül megrendezésre az Alpok Adria szépségverseny országos döntője.

A versenyre az ország több megyéjéből  érkeznek lányok, összesen 16 gyönyörű lány fog versengeni a koronáért. 


A lányok a megyéjük vagy városuk kedvenc nevezetességét mutatják majd be a zsűrinek ill. a közönségnek. Mesélni fognak többek között az egri várról, a Tokaji borvidékről, de még Csongrád megye legmagasabb pontja, az öttömösi Szerelem-dombot is megismerheti a közönség. 


Míg a lányok készülnek, addig a Star Academy győztese Szőcs Renáta , illetve  - az  ének iskolája első szériájának győztese Farkas Zsolt lép színpadra. De éneklni fog Boris Cosmac ( HR) horvát művész. 
 

Az est különlegessége SZONJA DUDIK divatshow : Királynők a kifutón : ahol 10 más versenyeken nyert " királynő" mutatja be a legújabb ruhákat. 
A versenyző lányok elsőként a Belvárosi Creative Stúdió pólóiban mutatkoznak be, majd ONLY1 fürdőruhákban és végül a fiatal divattervező , aki Alpok Adria megyei királynő is volt, Dudik Szonja által tervezett estélyi ruhákban. 


A 16 döntős lányt már a verseny előtt is megnézhetik, illetve szavazhatnak rájuk a verseny facebook oldalán: www.facebook.com/miss alpokadria 

 

Miss Alpok Adria Szépségverseny Döntő

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.