2019. 05. 17. - 11:31

Miss Alpok Adria & Megye Szépe 2019 Magyarországi Döntője Velencén

Miss Alpok Adria & Megye Szépe 2019 Magyarországi Döntője Velencén
Hamarosan végéhez közeledik az Alpok Adria Nemzetközi Szépségverseny magyarországi rendezvény sorozata.  A záró rendezvény, azaz az országos döntőnek Velence város ad otthont, 2019. 06.02-án a Hotel Velence Resort & Spa****   szállodában.
Velence város polgármestere Koszti András így mutatja be városukat:
 
„Velence, a Velencei-tó és a Velencei-hegység övezte kedves, hangulatos üdülőváros. Településünk a kiváló természeti adottságainak és remek földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően a felnőttek és gyermekek körében is egyaránt közkedvelt. Az itt tartózkodók száma nyári időszakban a többszörösére növekszik, hiszen a „Napfény tava " mellett igazán kellemesen telik a legforróbb nap is. A tó körül kiépített kerékpárúton a szomszédos települések könnyen megközelíthetőek, de gyönyörű tavunkat körbe is tekerhetik a vállalkozó kedvű kirándulók. 
 
    Velence, a Velencei-tó és a Velencei-hegység övezte kedves, hangulatos üdülőváros.   Velence, a Velencei-tó és a Velencei-hegység övezte kedves, hangulatos üdülőváros.
Velence, a Velencei-tó és a Velencei-hegység övezte kedves, hangulatos üdülőváros.
 
 
Méltán népszerű ide érkező vendégeink körében a közvetlenül a tó partján elhelyezkedő gyönyörű szálloda és fürdő komplexumunk, színvonalas vendéglátóhelyeink, az extrém sportokat kedvelők számára létrehozott vízisípálya, és természetesen a Velencei-tó Kapuja, a Velence Korzó, amely sétányával, szolgáltatóházával, üzleteivel, valamint tengerpartot idéző, hangulatos, homokos partjával nyaranta nap mint nap több ezres, az igazán forró hétvégén nem ritkán tízezres strandoló tömeget vonz településünkre.
 
    A tó partján elhelyezkedő gyönyörű szálloda és fürdő komplexumunk, színvonalas vendéglátóhelyeink.   A tó partján elhelyezkedő gyönyörű szálloda és fürdő komplexumunk, színvonalas vendéglátóhelyeink.
A tó partján elhelyezkedő gyönyörű szálloda és fürdő komplexumunk, színvonalas vendéglátóhelyeink.
 
 
A Korzó egész évben a helyeiknek remek közösségi tér, mindemellett különböző tematikájú, közönségvonzó rendezvények helyszíne, ami jelentős mértékben hozzájárul ahhoz, hogy városunk népszerűsége, turisztikai vonzereje is tovább emelkedjék. A télűző Velencei Karnevál, a báli szezon színes eseményei és a gazdag adventi programok egyaránt remekül példázzák, hogy nem csak főszezonban, télvíz idején is egyre népszerűbb célpont településünk.
 
 
Érkezzék hozzánk akár rendezvényre, akár nyaralni, pihenni, akár kirándulni vagy sportolni, szeretettel fogadják Önt a velencei lakosok és vállalkozók, akik minden igyekezetükkel azon lesznek, hogy az itt töltött napok felejthetetlen kedves emlékké váljanak. Velencén sétálva megtekintheti az ófalusi rész hangulatos kis házait, szép templomainkat, műemlék épületeinket, s a Bence-hegyről gyönyörködhet a páratlan velencei-tavi panorámában.”

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.