2016. 05. 20. - 14:00

Nem zenei programok a Sziget Fesztiválon

Nem zenei programok a Sziget Fesztiválon

A Sziget sokkal több, mint egy szimpla zenei fesztivál: 18 nem zenei program várja a fesztiválozókat a kalandparkoktól kezdve, a cirkuszon át, a múzeumok interaktív bemutatkozásának helyszínéig.

A Cirque du Sziget egyedi produkciókkal és látványos előadásokkal készül: a cirkuszi előadásokat két, egyenként közel 640 fős sátrakban, valamint szabadtéri színpadokon lehet majd megtekinteni. A Sziget különbejáratú házi vidámparkja a Vándor Vursli, ami vásári mutatványokat, célbadobó szerkezeteket és töménytelen szemfényvesztést foglal magába, miközben visszaröpít a múlt század békés idilljébe. A színház és táncelőadásokból se lesz hiány; francia utcaiszínház társulat, kortárstánc előadások, sőt még az Operaház művészeibe is bele lehet botlani a forgatagban.

 

Sziget 2015 - forrás: sziget.hu

 

A legnagyobb és legérdekesebb budapesti és magyarországi múzeumok is bemutatkoznak, még hozzá interaktív módon. Az egyik kiemelte téma a migráció és a menekültkérdés történeti és kultúrális áttekintése keretében utazókiállítás is lesz. A játéksarok mellett sakk sátor, kerekasztal beszélgetések és a "nyugalom szigete" is nyújthat egy kis kikapcsolódást.

 

 

/T.D.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.