Rendezvény hírek

Nemzetközi Gregorián Fesztivál Vácon

Nemzetközi Gregorián Fesztivál Vácon
Július 6-9. között rendezik meg Közép-Európa egyik legnagyobb gregorián eseményét, ahová számos programmal várják az érdeklődőket. 

 

Ebben az évben hetedik alkalommal veszi kezdetét a több napos rendezvény, mely a Gregorián Társaság és a Váci Egyházmegyének köszönhetően valósulhat meg. A legszentebb énekeket élvezhetik a fesztiválra látogatók idén is, hiszen a gregorián az egyik legszebb és legtisztább erőt adja. 
 
Nemzetközi Gregorián Fesztivált tartanak Vácon
 
Az esemény célja, hogy mindenki megszeresse a gregorián éneket és közelebb kerüljön az emberekhez. Ezen felül szeretnének nagyobb betekintést adni a műfajba. Összesen tíz országból érkeznek előadók, akik részt vesznek a váci hangversenyen. A világ legnagyobb gregorián együttesei lesznek jelen, akiknek fellépéseit élvezhetik az érdeklődők. A rendezvény mindenki számára díjmentesen látogatható.
 
 
N.O.
 
Kylie Jenner babát vár

Kylie Jenner babát vár

A legfrissebb hírek szerint a legfiatalabb Kardashian testvér hamarosan szülői örömök elé néz, ugyanis állapotos.   
Okos babaágyat készítenek

Okos babaágyat készítenek

Ismét valami újdonsággal rukkol elő a technika, ugyanis terveznek egy olyan ágyat a babák számára, amely minden kényelmet megad nekik.   
Fergie: Végre fellélegezhetek…

Fergie: Végre fellélegezhetek…

A csinos énekesnő sokkal jobban érzi magát, mióta napvilágot láttak a válásáról szóló hírek. Fergie és a férje, Josh Duhamel ugyanis már jó ideje külön van, de ...
Így étkezz a normális emésztéshez

Így étkezz a normális emésztéshez

Ahogy idősödik az ember az anyagcseréje egyre jobban lelassul. Ez ellen azonban lehet tenni, méghozzá megfelelő étkezéssel.   
Demi Lovato szexuális hovatartozásáról vallott

Demi Lovato szexuális hovatartozásáról v...

A gyönyörű énekesnő kijelentette: nem tartozik senkinek magyarázattal arról, hogy melyik nemhez vonzódik. Demi Lovatót ugyanis megkritizálták a közösségi médiáb...
Hamarosan elindul a Kutatók éjszakája

Hamarosan elindul a Kutatók éjszakája

Ebben az évben ismét megrendezik a nagysikerű eseményt, amelynek országszerte különleges programjai lesznek.   
Már húszas éveiben adoptált volna Angelina

Már húszas éveiben adoptált volna Angeli...

A csinos színésznő igen fiatalon azon gondolkodott, hogy örökbefogad egy kambodzsai árvát –  legjobb barátja szerint Angelina Jolie a húszas éveiben elkezdett e...
Innen származnak a kutyák

Innen származnak a kutyák

Régóta foglalkoztatja a kutatókat, hogy vajon honnan származik ez a kedves háziállat. Most pedig egy újabb elmélet látott napvilágot.   
Kapócs Zsóka babát vár

Kapócs Zsóka babát vár

Teljesült a magyar sztár álma, ugyanis mint kiderült, hamarosan édesanya lesz.   
Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás?

Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás...

Azoknál a gyermekeknél, akik kicsi korukban gyakran küzdöttek légúti fertőzésekkel, nagyobb eséllyel alakul ki később asztma vagy csökkennek a tüdőfunkciók.
< >