2022. 09. 07. - 13:45

Növelje cége sikerét és ügyfelei elégedettségét a myPOS-szal!

Növelje cége sikerét és ügyfelei elégedettségét a myPOS-szal!
Iparágtól és mérettől függetlenül a mai világban még a legjobb vállalkozás is csupán halvány árnyéka önmagának, ha nem tart lépést az aktuális digitális megoldásokkal. Mindennapjainkat a fizikai és a digitális jelenlét egyszerre határozza meg.
Vállalkozásunk sikerét jelentősen befolyásolja, hogy ügyfeleinknek milyen vásárlási élményt nyújtunk. A legújabb fizetési technológiák megkerülhetetlen eleme lett a POS-terminál, amely a vásárlóknak készpénz nélküli fizetési lehetőséget biztosít az online és offline értékesítési pontokon is.
 

A POS-terminál evolúciója

 

Évtizedek teltek el, mire az ügyfelek körében megszokottá vált, hogy az online történő fizetési lehetőség jóval átláthatóbb és biztonságosabb a fizikai, készpénz-mozgást igénylő metódussal szemben. Mi több, a vásárlóknak ma már a legtöbb fizetéskor alapvető igényük van arra, hogy érintésmentesen rendezhessék a számlát, melyre biztonságos, egyszerű és gyors megoldást nyújt a POS-terminál. A kártyás fizetések elterjedésével párhuzamosan a POS-terminál funkciók beépültek a pénztárgépbe. Ennek köszönhetően csökkenthetők az emberi figyelmetlenségből keletkező hibák, ahogy áttekinthetőbbé, mérhetőbbé és nyomon követhetőbbé válnak a központosított tranzakciós folyamatok.

Szarvashiba az ügyfeleket a vásárlás végén elijeszteni

 

Legyen szó egy porszívókat kínáló webáruházról, vagy éppen egy fodrászatról, területtől és terméktől függetlenül akkora a verseny, hogy nincs az az emberi szakértelem, ami kiment minket a technikai bajból, ha vállalkozásunkban nem alkalmazunk POS-terminált. Egy rossz fizetési élmény akár egy törzsvásárlónk kedvét is elveheti örökre, hogy a jövőben a mi szolgálatásunkat válassza. Érdemes tartani a lépést a folyamatosan változó digitális versenyben. Noha eltérő mértékben, ám valahol minden értékesítési folyamat olyan, mint egy házasság: a vevő az elejétől a végéig számba veszi a vásárlással járó előnyöket és hátrányokat. Ha az utolsó lépésnél derül ki számára, hogy POS-terminál híján csak készpénzzel fizethet, lehet, hogy a jövőben messzire elkerüli az adott boltot vagy céget, és szemrebbenés nélkül átpártol a versenytársunkhoz.

 

novelje cege sikeret - mypos - nice.hu2

 

myPOS: az online bankkártyás fizetések királya

 

A myPOS az első és egyetlen olyan fintech (pénzügyi technológia) Európában, amely a kereskedőknek azonnali pénzforgalmat kínál további költségek nélkül. Ennek értelmében a myPOS terminálokon keresztül a fizetéseket elfogadó vállalkozások azonnal felhasználhatják a pénzt. A myPOS ügyfelei pedig nemcsak ingyenes e-pénz kereskedői számlát, hanem egy ingyenes Business Visa kártyát is kapnak, amely a számlájukhoz kapcsolódik. A vásárlók ezáltal praktikus módon hozzáférhetnek a pénzükhöz. A vállalkozók emellett klasszikus és Android-alapú POS-terminálok széles választékát, valamint különféle eszközöket kapnak az online és mobiltelefonnal történő online bankkártyás fizetések elfogadásához. A myPOS tehát összességében egy igen átfogó megoldást kínál mind a vásárlók, mind pedig a vállalkozók számára.

 

5-ből 4 ügyfél számára alap az online bankkártyás fizetés

 

A folyószámlával rendelkezők több mint négyötöde (81%) használja az online banki szolgáltatásokat, csaknem kétharmaduk (63%) pedig legalább hetente él ezzel a lehetőséggel – derül ki a Department of Finance (DOF) a vásárlók online bankkártyás fizetési szokásait vizsgáló, 2022. áprilisban készített felméréséből. Ugyancsak magától értetődő, hogy az online bankkártyás fizetés előnye a papíralapú ügymenettel szemben, hogy előbbi kényelmesebb, egyszerűbb és gyorsabb (érintéses fizetés) opció. Az online bankkártyás fizetés további előnye, hogy használata PIN kódhoz kötött, mely fontos szempont az egyre kifinomultabbá váló kibertámadások tükrében. Miként az sem elhanyagolható, hogy az online bankkártyás fizetés esetén nincs visszajáró és felesleges kényszerköltés.

 

novelje cege sikeret - mypos - nice.hu3

 

Innovatív megoldások nélkül nincs sikeres vállalkozás

 

Az elmúlt két-három évben a legtöbb cég igyekezett átlátható, mérhető, egyszerű online megoldásokkal még erősebbé és vonzóbbá válni. Ennek fontos része a környezetvédelem és a fenntarthatóság. A cégek anyaghasználat csökkentését célzó törekvései szinte alapvető feltételei annak, hogy azok megőrizzék és növeljék márkájuk presztizsét. Utóbbi értékrendjükkel pedig máris két legyet ütnek egy csapásra, hiszen példamutató megoldásukkal - online bankkártyás fizetés – a társadalmi felelősségvállalásért is sokat tehetnek, mely nélkül ma már nem lehet hosszú távon sikeres egyetlen vállalkozás sem.

 

J.M

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.