2020. 04. 27. - 09:23

Online irodalmi, táncos és képzőművészeti programok

Online irodalmi, táncos és képzőművészeti programok
A járvány idején online kiállítással, verspályázattal, táncelőadással, társulati versmondással jelentkeznek a kulturális intézmények.
A Jászberényi Városi Könyvtár versíró pályázatot hirdetett két kategóriában a járvány miatt elmaradt költészet napi programok pótlására. A Szolnoki Művésztelep weboldalán megtekinthető kiállítássorozatot indított alkotói munkáiból. A debreceni Csokonai Színház csatlakozott a társulati versmondás-kihíváshoz, melyet a Jászai Mari Színház indított annak érdekében, hogy felhívják a figyelmet a koronavírus-járvány következtében munkájukat és jövedelmüket vesztett színházi dolgozókra, továbbá, hogy olyan szervezetek, intézmények, színházak adománygyűjtő tevékenységét népszerűsítsék, amelyek kifejezetten az érintett színházi dolgozók megsegítését tűzték ki célul.
 
 
Online irodalmi, táncos és képzőművészeti programok
Az Alba Regia Táncegyüttes különleges online műsorral készül
 
 
A koronavírus-járvány miatt különleges online műsorral készül a Tánc világnapja alkalmából az Alba Regia Táncegyüttes. Az együttes új gálaműsorral készült volna, azonban le kellett mondani a Vörösmarty Színházba tervezett előadásokat. Majoros Róbert művészeti vezető egy csokorba szedte a korábbi évek nagysikerű koreográfiáit és közönségkedvenc számait.
 
MTI/T.D.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.