Rendezvény hírek

Ördögkatlan Fesztivál

Ördögkatlan Fesztivál
Ismét megrendezik a nagy múlttal rendelkező több napos fesztivált, ahol számos programmal és színvonalas zenei előadásokkal várják az érdeklődőket. 

 

Idén immár tizedik alkalommal nyitja meg a kapuit az Ördögkatlan Baranya megyében. Az eseményt mindig augusztusban szervezik, ez az év sem kivétel alóla. 1-jétől egészen 5-ig várják a bulizni vágyó embereket. A rendezvényen lesz többek között színházi előadás, zenei fellépések, beszélgetések és számos más színvonalas program. 
 
Ördögkatlan Fesztivál
 
Ebben az évben is jelen lesznek díszvendégek, akik nem mások, mint Kolonits Klára, Dinnyés Dániel, Krasznahorkai László, Fonó Budai Zeneház, Szkéné Színház és Hajdu Szabolcs. 
A fesztiválra lehet jegyeket, illetve bérleteket is venni. Érdemes tehát ellátogatni az Ördögkatlanra, mindazoknak akik egy kis kikapcsolódásra vágynak. 
 
 
 
N.O.
Kylie Jenner babát vár

Kylie Jenner babát vár

A legfrissebb hírek szerint a legfiatalabb Kardashian testvér hamarosan szülői örömök elé néz, ugyanis állapotos.   
Okos babaágyat készítenek

Okos babaágyat készítenek

Ismét valami újdonsággal rukkol elő a technika, ugyanis terveznek egy olyan ágyat a babák számára, amely minden kényelmet megad nekik.   
Fergie: Végre fellélegezhetek…

Fergie: Végre fellélegezhetek…

A csinos énekesnő sokkal jobban érzi magát, mióta napvilágot láttak a válásáról szóló hírek. Fergie és a férje, Josh Duhamel ugyanis már jó ideje külön van, de ...
Így étkezz a normális emésztéshez

Így étkezz a normális emésztéshez

Ahogy idősödik az ember az anyagcseréje egyre jobban lelassul. Ez ellen azonban lehet tenni, méghozzá megfelelő étkezéssel.   
Demi Lovato szexuális hovatartozásáról vallott

Demi Lovato szexuális hovatartozásáról v...

A gyönyörű énekesnő kijelentette: nem tartozik senkinek magyarázattal arról, hogy melyik nemhez vonzódik. Demi Lovatót ugyanis megkritizálták a közösségi médiáb...
Hamarosan elindul a Kutatók éjszakája

Hamarosan elindul a Kutatók éjszakája

Ebben az évben ismét megrendezik a nagysikerű eseményt, amelynek országszerte különleges programjai lesznek.   
Már húszas éveiben adoptált volna Angelina

Már húszas éveiben adoptált volna Angeli...

A csinos színésznő igen fiatalon azon gondolkodott, hogy örökbefogad egy kambodzsai árvát –  legjobb barátja szerint Angelina Jolie a húszas éveiben elkezdett e...
Innen származnak a kutyák

Innen származnak a kutyák

Régóta foglalkoztatja a kutatókat, hogy vajon honnan származik ez a kedves háziállat. Most pedig egy újabb elmélet látott napvilágot.   
Kapócs Zsóka babát vár

Kapócs Zsóka babát vár

Teljesült a magyar sztár álma, ugyanis mint kiderült, hamarosan édesanya lesz.   
Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás?

Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás...

Azoknál a gyermekeknél, akik kicsi korukban gyakran küzdöttek légúti fertőzésekkel, nagyobb eséllyel alakul ki később asztma vagy csökkennek a tüdőfunkciók.
< >