2020. 12. 10. - 16:58

Orfű nem marad fesztivál nélkül

Orfű nem marad fesztivál nélkül
Két időpontra is lecsapott a Fishing on Orfű szervezőgárdája a jövő évi rendezvényüket illetően, június 16-a és 19-e közt szeretnék megtartani a fesztivált, ha ez mégsem jönne össze, akkor a 25-28-ig terjedő intervallumra váltanának. 
Egyedi Péter, a fesztivál sajtófőnöke szerint a lépésre azért van szükség, mert még nem tudni, a járványhelyzet miatt mi várható jövő nyáron, de a zenészekkel és fellépőkkel már meg kell kezdeni a tárgyalásokat, és mindkét időpontot lekötötték velük. 
 
A fesztiválon ott lesz a tervek szerint a HS7, 30Y, a Kistehén, Lovasi András, a Lázár tesók, a Dope Calypso, a Belga, a Vágtázó Halottkémek vagy épp az Elefánt tagjaiból álló Szendrői-Tóth duó. A részletes program és a 2021-es fesztiválra szóló jegyek és bérletek ide kattintva érhetők el. 
 
 
Fesztivál hangulat
Fesztivál hangulat
 
    
Akik idén nem váltották vissza a bérletüket, támogatva ezzel a fesztivált, 2021-ben egy “beköltöző napon” vehetnek részt, amelyre csak a tavalyi bérletekkel van lehetőség belépni. 
 
2020-ban a járványhelyzet miatt a nyári rendezvényt egyszer elhalasztották, egyszer pedig le kellett mondani. A fesztiválok sorsa jövőre is kérdéses, egyik napról a másikra nem lehet találgatni, valaki pozitívan néz a jövőbe, valamely szervező pedig nem is készül megtartani fesztiválját. A Fishing on Orfű szervezői az optimisták táborát erősítik. 2020-ban gyakorlatilag az egyedüli megtartott, szó szoros értelmében vett fesztivál a Fekete Zaj volt a Mátrában, maszkokkal, kordonokkal és létszámstoppal felvértezve bonyolították az eseményt. Nem szokványos formában, de megrendezésre került a Művészetek Völgye is, úgynevezett völgyhétvégéket tartottak, szigorú járványügyi intézkedések és szintén létszámstop mellett. A 2021-es idény még képlékeny, de egyre több fesztivál foglalja le a dátumokat a következő szezonra. 
 
M. A. 
Forrás: mti

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.