2023. 04. 14. - 11:10

Pazar, gyermek tematikájú családi hotel nyílt Szántódon

Pazar, gyermek tematikájú családi hotel nyílt Szántódon

Ötcsillagos, kimondottan családbarát szálloda nyitotta meg kapuit a balatoni településen - a Mövenpick BalaLand Resort és FamilyPark Szántódon várja vendégeit.

A Balaton tóval közvetlen kapcsolatban, üdítő környezetben nyílt meg a Mövenpick BalaLand Resort és FamilyPark Szántódon.
 
A kompkikötőhöz közeli szálloda a prémium Mövenpick-márka első magyarországi tagjaként március 31-én nyitott hivatalosan – tudatta a turizmusonline.hu.
 
Az ötcsillagos hotel kifejezetten családbarát, szülőknek és a gyermekeknek egyaránt kiemelkedő élményeket kínál.
 
A családi szálloda tematikáját Jules Verne 80 nap alatt a Föld korül című könyve ihlette. Egyik hangsúlyos célja, hogy ne csak nyáron, hanem egész évben élvezni lehessen a Balatont – írta meg a turizmusonline.hu.
 
Pazar, gyermek tematikájú családi hotel nyílt Szántódon - Fotó: movenpickbalaland.hu
Pazar, gyermek tematikájú családi hotel nyílt Szántódon - Fotó: movenpickbalaland.hu
 
A hírek szerint már húsvét előtt 50 százalék feletti volt a szántódi hotel lefoglaltsága, ami egyébként szeptember után is meghaladja ugyanezt a százalékot.
 
A különleges szálloda 109 szobás, gyermektematikával készült, élményparkkal rendelkezik.
 
Az 50 millió euróból felépült üdülőhely-komplexum egy szélesebb projekt részeként valósult meg, amely egyedi beltéri- és kültéri víziparkkal, kalandparkkal és több mint 5 ezer négyzetméteres beltéri létesítménnyel várja vendégeit – tudatta a turizmusonline.hu.
 
Fotó: movenpickbalaland.hu
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.