2021. 05. 11. - 09:47

Planet Budapest 2021 - Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó Budapesten

Planet Budapest 2021 -  Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó Budapesten
Idén Budapesten rendezik meg a visegrádi országok közös fenntarthatósági rendezvényét november 29 és december 5 között. Legfontosabb témája annak bemutatása, hogy a fenntarthatóság ma már nagyszerű gazdasági lehetőség is.
A Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó a visegrádi országok olyan közös eseménye, amely a fenntarthatósággal és a fenntartható fejlődéssel foglalkozik. A rendezvény fő célja, hogy felhívja a közönség, leginkább a fiatalok figyelmét a negatív környezeti, gazdasági és társadalmi folyamatokra, valamint hogy bemutassa azt, hogy ezek a kedvezőtlen folyamatok, amelyek az emberiség jövőjét is beárnyékolhatják, még megváltoztathatók és visszafordíthatók. 

A november 29. és december 5. között tartandó Planet Budapest 2021 expón számtalan szakmai kiállító vesz részt a visegrádi országokból, amely kiállítók innovatív szolgáltatásaikkal és termékeikkel, valamint újabbnál újabb technológiai fejlesztéseikkel segíthetik, hogy a fenntarthatósági fordulat megtörténjen.

"A téma kifejezetten érdekli a magyar társadalmat, és sokan még többet szeretnének tenni a fenntarthatóság érdekében. A Planeten éppen ezért az ehhez szükséges teljes eszköztárat kívánjuk közérthetően bemutatni. Szeretnénk rávilágítani, hogy ezek a megoldások nem feltétlenül járnak lemondással vagy a megszokott komfortunk csökkenésével, sok esetben pedig jelentős költségmegtakarítást is eredményezhetnek a családok, háztartások számára" - hangsúlyozta a Külgazdasági és Külügyminisztérium közleményben Joó István helyettes államtitkár, a Planet Budapest 2021 lebonyolításáért felelős kormánybiztos.
 
fenntarthatosag_bp
A fenntartható fejlődés évről-évre egyre fontosabb

A Planet Budapest 2021 négy tematikus eseménycsoport köré épül - írja az esemény hivatalos honlapja: 
A Fenntarthatóság Univerzuma - Világtalálkozó
Fejlődés harmóniában a természettel - Fenntarthatósági Expó
A Te Bolygód - Közönségprogramok a fenntarthatóságról
A Jövő Hősei - Ifjúsági élményprogram a fenntarthatóságról

A regisztráció már elindult az expó hivatalos honlapján azon vállalatok számára, akik a részvételt fontolgatják és szakmai kiállítóként részt szeretnének venni a Planet Budapesten, ahol a rendezők kiemelt célja teret biztosítani a régió vállalkozásainak üzleti kapcsolatok kialakítására.

Forrás: MTI, Planet Budapest 2021
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.