Rendezvény hírek

Repülőnapok és Légiparádé Szegeden

Repülőnapok és Légiparádé Szegeden
Ebben az évben ismét megrendezik az eseményt, ahová számos programmal várják az érdeklődőket és a kikapcsolódni vágyókat. 

 

Szeptember 15-én megnyitja kapuit a szegedi Repülőnapok és Légiparádé, amelynek a város repülőtere ad otthont. A vendégeket egészen szeptember 17-ig várják különféle színvonalas programokkal. Ezen a hétvégén a repülés és a hozzá tartozó témák kerülnek a középpontba. Mintegy 50 repülőgép sorakozik majd fel, köztük katonai járgányokkal. 
 
Repülőnapok Szegeden
 
Lesz többek között gyermekhangár, sétarepülés,siklóernyősök, éjszakai repülés és gasztro terminál is. Ráadásul megrendezik Közép-Európa Kupa hőlégballonversenyét. A szervezők gondoltak az egészen kicsikre is, így őket is szeretettel várják olyan programokkal, amelyek biztosan felkeltik figyelmüket. 
 
 
 
Képforrás:facebook.com
 
N.O.
Kylie Jenner babát vár

Kylie Jenner babát vár

A legfrissebb hírek szerint a legfiatalabb Kardashian testvér hamarosan szülői örömök elé néz, ugyanis állapotos.   
Okos babaágyat készítenek

Okos babaágyat készítenek

Ismét valami újdonsággal rukkol elő a technika, ugyanis terveznek egy olyan ágyat a babák számára, amely minden kényelmet megad nekik.   
Fergie: Végre fellélegezhetek…

Fergie: Végre fellélegezhetek…

A csinos énekesnő sokkal jobban érzi magát, mióta napvilágot láttak a válásáról szóló hírek. Fergie és a férje, Josh Duhamel ugyanis már jó ideje külön van, de ...
Így étkezz a normális emésztéshez

Így étkezz a normális emésztéshez

Ahogy idősödik az ember az anyagcseréje egyre jobban lelassul. Ez ellen azonban lehet tenni, méghozzá megfelelő étkezéssel.   
Demi Lovato szexuális hovatartozásáról vallott

Demi Lovato szexuális hovatartozásáról v...

A gyönyörű énekesnő kijelentette: nem tartozik senkinek magyarázattal arról, hogy melyik nemhez vonzódik. Demi Lovatót ugyanis megkritizálták a közösségi médiáb...
Hamarosan elindul a Kutatók éjszakája

Hamarosan elindul a Kutatók éjszakája

Ebben az évben ismét megrendezik a nagysikerű eseményt, amelynek országszerte különleges programjai lesznek.   
Már húszas éveiben adoptált volna Angelina

Már húszas éveiben adoptált volna Angeli...

A csinos színésznő igen fiatalon azon gondolkodott, hogy örökbefogad egy kambodzsai árvát –  legjobb barátja szerint Angelina Jolie a húszas éveiben elkezdett e...
Innen származnak a kutyák

Innen származnak a kutyák

Régóta foglalkoztatja a kutatókat, hogy vajon honnan származik ez a kedves háziállat. Most pedig egy újabb elmélet látott napvilágot.   
Kapócs Zsóka babát vár

Kapócs Zsóka babát vár

Teljesült a magyar sztár álma, ugyanis mint kiderült, hamarosan édesanya lesz.   
Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás?

Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás...

Azoknál a gyermekeknél, akik kicsi korukban gyakran küzdöttek légúti fertőzésekkel, nagyobb eséllyel alakul ki később asztma vagy csökkennek a tüdőfunkciók.
< >