2018. 07. 26. - 19:19

Segítségnyújtás a többszörös magyar bajnok kajakozónk életmentő műtétjéhez

Segítségnyújtás a többszörös magyar bajnok kajakozónk életmentő műtétjéhez
Mindig szomorúsággal tölt el, ha embertársunkat súlyos betegség gyötör, főként ha gyermekek, fiatalok küzdenek ritka, sokszor halálos kórral. Lehetőségeimhez mérten mindig megpróbálok segítséget nyújtani a gyógyulásra váróknak, illetve a gyógykezelést végző kórházaknak. Teszem ezt azért, mert az élet a legdrágább kincs, és szeretnék esélyt adni arra, hogy a felgyógyultak élete kiteljesedhessen, és megvalósíthassák álmaikat, elérhessék céljaikat.
A magam módján, pusztán emberségből most is így szeretnék cselekedni: a sajtóból értesültem, hogy súlyos daganatos betegséggel küzd Tóth Róbert ifjúsági Európa-bajnok és többszörös magyar bajnok kajakozó, aki pénzt gyűjt egy életmentő kezelésre. Róbert feleségével, Diánaval a mai napon telefonon egyeztettem, hogy szeretnék a gyors gyógyuláshoz hozzájárulni, hogy bajnokunk a szükséges speciális kezelést mielőbb megkaphassa, és világversenyeken ismét együtt szurkolhassunk neki, hiszen kimagasló sportolói eredménye minden magyar honfitársunknak és országunknak dicsőséget, hírnevet és elismerést szerez.
 
A már elkezdett gyűjtéshez oly módon szeretnék hozzájárulni, hogy az Augusztus 21-én a Szent István-bazilika előtti téren rangos előadók, Kossuth-díjas művészek és határon túli gyermekkórusok közreműködésével megrendezésre kerülő 100 templomi jótékonysági koncertsorozatom ünnepi díszelőadásának bevételéből kiegészítem Tóth Róbert kiváló kajakozónk életmentő orvosi beavatkozásához szükséges hiányzó összeget, így elhárulhat minden akadály a külföldi műtét megtartása elől, és Róbert hamarosan a teljes gyógyulás útjára léphet.
 
A bajnok kajakozó feleségének a díszelőadás estéjén átnyújtom a szükséges összeget, vagy ha az orvosi beavatkozás korábban is létrejöhet, akkor a kiutazása előtt átutalásra kerül.
 
Számomra ezt diktálja az emberség, mert tudom: jónak lenni jó.
 
Mága Zoltán hegedűművész
 
Támogató jegyek:

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.