2021. 05. 04. - 12:55

Székesfehérváron új nyári rendezvénysorozattal készülnek

Székesfehérváron új nyári rendezvénysorozattal készülnek
LIGET néven új nyári rendezvénysorozatot indít Székesfehérváron a FEZEN, amennyiben a vírushelyzet és az ehhez kapcsolódó szabályozás is kedvezően alakul - írja Székesfehérvár hivatalos oldala. 
A LIGET rendezvénysorozat június 11-től szeptember 11-ig tartana, és három hónapon át hétvégente olyan előadók léphetnek majd fel, mint Ákos, Majka, a Bagossy Brothers, a Margaret Island, Rúzsa Magdi, a Never Say Never és még a hazai szakma számos nagyágyúja, így lesz miből választani az idei nyáron a városba érkezőknek. 
 
A három hónapon át tartó koncertsorozat keretein belül minden hétvégén a FEZEN Fesztivál területén valósulhatnak meg a rendezvények. Minden hétvégén élőzenés koncertek és bulik válthatják egymást, ám ennek megvalósulása nagyban függ a járványhelyzet alakulásától is. Hozzáteszik, a LIGET nem a FEZEN Fesztivál helyett indul.
 
A főszervező, Kovács Antal így jellemezte a jelenlegi helyzetet: "Nem, nem vagyunk sem virológusok, sem törvényhozók, pláne nem jósok. Befolyásolni sem egy világjárványt, sem az arra hozott intézkedéseket nem tudjuk. Rendezvényekkel foglalkozunk. Az az életünk, hogy tervezünk és szervezünk, amíg csak lehet. Hogy milyen körülmények vagy szabályok mentén: védettségi igazolvánnyal, létszám korlátozással, esetleg végre teljesen szabadon, azt nem tudjuk, de eljött az idő, hogy bemutassuk új rendezvénysorozatunkat."
 
liget_szekesfehervar
A főszervezők még kivárnak a hivatalos bejelentésekkel, ami leginkább a járványhelyzettől függ
 
 
A jelenlegi bizonytalan helyzet miatt elővételes jegyvásárlást még nem indítanak a koncertekre, csupán előregisztrációt, így akik előregisztrálnak és feliratkoznak az interneten keresztül, azok a legelsőként értesülhetnek majd a jegyvásárlás indulásáról. Amennyiben elindul a jegyértékesítés, 48 órán keresztül csak az előregisztrált személyek vásárolhatják meg belépőiket, méghozzá kedvezményes áron. 
 
A 2021-es FEZEN Fesztivál programja is készen áll már, a szervezők pedig folyamatosan egyeztetnek a külföldi fellépőkkel, ám még nem derült ki, hogy megtartják-e az idei fesztivált. Amennyiben elmarad, a belépőket az idei LIGET programsorozatra, vagy a jövő évi FEZEN Fesztiválra is be lehet majd váltani a visszaváltási lehetőség mellett. 
 
Forrás: Székesfehérvár hivatalos honlapja
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.