2022. 11. 22. - 10:05

Turisztika - Kolozsváron mutatkozik be Nyíregyháza

Turisztika - Kolozsváron mutatkozik be Nyíregyháza

A nagyérdemű elé tárta turisztikai látványosságait a szabolcsi megyeszékhely. Nyíregyháza Kolozsváron mutatta be a turizmus szempontjából fontos attrakcióit.

A romániai Kolozsváron mutatta be turisztikai kínálatát Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelye – tudatta a turizmusonline.hu.
 
Nyíregyháza polgármestere, dr. Kovács Ferenc Kolozsvár alpolgármesterével, Oláh Emesével egyeztetett a két város közötti együttműködésről.
 
Hazánk kolozsvári főkonzulátusán Nyíregyháza turisztikai attrakcióiról, látványosságairól is beszéltek – a bemutatón jelen volt a román és a magyar sajtó, illetve utazási irodák képviselői.
 
Turisztika - Kolozsváron mutatkozik be Nyíregyháza  - Fotó: Facebook
Turisztika - Kolozsváron mutatkozik be Nyíregyháza - Fotó: Facebook
 
Nyíregyháza attrakcióiról Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője számolt be.
 
Nyíregyháza már több sikert ért el Romániában azzal, hogy bemutatta turisztikai értékeit – növelte turistaforgalmát. Nyolc éve jóval kevesebb romániai érdeklődő látogatott el a szabolcsi megyeszékhelyre, mint manapság: akkoriban a harmadik helyen álltak a vendégéjszakák számát tekintve, ma az első helyen vannak – írta meg a turizmusonline.hu.
 
Dr. Kovács Ferenc és a nyíregyházi turisztikai szakemberek mind lényegesnek tartják, hogy folytassák aktivitásukat a román piacon.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.