2017. 04. 24. - 08:06

Úgy is lehet pénzt keresni, hogy az ember jól érzi magát!

Úgy is lehet pénzt keresni, hogy az ember jól érzi magát!

A szórakozás hozzátartozik életünkhöz. Rohanó világunkban mindenkinek szüksége van erre, hiszen leginkább a munkahelyen tölti a legtöbb ember az idejét. Az úgynevezett „mókuskerékben” nagyon könnyen bennragadhat az ember. A megfelelő munkavégzéshez szükség van feltöltődésre is. A téli időszakban sokan az otthon melegét választják a pihenés, vagy szórakozás helyszínéül. 

Egy filmnézés is hozzájárulhat a megfelelő kikapcsolódáshoz. Azonban amikor beköszönt a tavasz, olyankor a fesztiválszezon elstartol az országban, amely a legtöbb esetben őszig tart. A rendezvényturizmus évről-évre egyre több látogatót vonz az országba. A Dunántúlon, a Balaton parton számos fesztivál kerül megrendezésre, de Budapesten is részt lehet venni különböző eseményeken.


Észak-Magyarországon van egy város, amely dinamikusan fejlődik, és jelentős idegenforgalmi, kulturális, és oktatási szereppel is bír. Borsod-Abaúj-Zemplén megye székhelye is egyben. Miskolcon az alábbi események kerülnek megrendezésre. A Kamarakórus fesztivál márciusban kerül megszervezésre, és egyre több látogatót tudhat magáénak.


A Diósgyőri várjátékok minden év májusában kerül lebonyolításra, amelyre érdemes kilátogatni mindazoknak, akik odavannak a történelemért. A Miskolci Tévéfesztiválon is jókat lehet szórakozni, csakúgy, mint a Miskolci egyetemi napokon. A komolyzene kedvelői részt vehetnek a Miskolci Nemzetközi Operafesztiválon, amely 2001 óta minden nyáron megrendezésre kerül a városban.


A Gyár fesztivál augusztusban kerül megszervezésre, ahol kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a számukra ideális elfoglaltságot. A Díszelgő alegységek és katonazenekarok nemzetközi fesztiválja minden nyáron várja az érdeklődőket. A Kamarazenei nyár, és a Nemzetközi dixieland fesztivál páratlan szórakozási lehetőséget nyújthat családoknak, és baráti társaságoknak is. A Jameson CineFest – Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon minden szeptemberben részt vehetnek a turisták, de nem csak ők, hanem a lakosság is. Ahogyan beköszönt az ősz, úgy néhány rendezvényen még részt lehet venni. A Görömbölyi ősz fesztivált is meg lehet látogatni, de a Rocktóber eseményen is megmutathatják magukat a résztvevők.


A sörkultúra iránt érdeklődőknek szinte kötelező program a Borsodi sörfesztiválon való részvétel. Látható, hogy megannyi lehetőség üti fel a fejét a városban, hogyha rendezvényekről van szó. Az események mellett Miskolcon álláslehetőségek is találhatóak. A munkák Miskolc oldalon ki lehet választani az ideális munkaajánlatot.


A rendezvényturizmusnál maradva fizikai, és szellemi munkát is lehet vállalni. A fizikai munka leginkább az urak számára lehet kedvező, és még iskolai végzettség sem szükséges a munkába álláshoz. A tárgyi eszközök biztosítása létfontosságú egy fesztivál életében. Az alkalmazott feladatai közé tartozhat a színpad összeszerelése, sörsátrak felállítása, esetleg a hangtechnika beállítása, asztalok, székek kipakolása.


A munkáltató azonban elvárhatja a jogosítványt a munkavállalótól, hiszen lehetnek olyan tárgyak, amelyeket az adott helyszínre kell szállítani. A szellemi munkába tartozik a hostess álláslehetőség. Az elvégzendő feladatok közé tartozhat különböző cégek felkeresése, csapatépítő tréningek, és rendezvények szervezése.


A munkáltató az alábbiakat várhatja el a munkavállalóval szemben: Képes legyen önálló munkavégzésre, rendelkezzen jó beszédkészséggel, és legyen magabiztos, megbízható. A munkáltató a fix fizetésen kívül ajánlhat akár extra juttatást is a jelentkező számára. További álláslehetőségek elérhetőek a honlap közösségi oldalain is.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.