Rendezvény hírek

Újra itt a Napfényes Fesztivál!

Újra itt a Napfényes Fesztivál!

A hagyományokhoz híven idén is megrendezik Budapesten a Napfényes Fesztivált – a Dürer Rendezvényházban. Június 11-én várják színes és tartalmas programokkal a kicsiket és nagyokat!

Ha tartalmas időtöltésre vágyunk, ott a helyünk a Napfényes Fesztiválon! Június második vasárnapján kerül megrendezésre 2017-ben, a Dürer Rendezvényházban ez a sokoldalú rendezvény, mely a testi, lelki és szellemi egészséget szolgálja.

A Napfényes Fesztiválon ebben az évben is tart előadást prof. dr. Bagdy Emőke pszichoterapeuta, Müller Péter író, Laár András előadóművész.

Dr. Boldizsár Ildikó mesékkel gyógyít, de Váradi Tibor vallásbölcsész és természetgyógyász előadását is meghallgathatják az érdeklődők.

A közönség szórakoztatását a Fool Moon acapella együttes, Kövi Szabolcs fuvolaművész és Szinetár Dóra biztosítja.

Az érdeklődők nemcsak az előadásokra ülhetnek be, ingyenes természetgyógyászati konzultáción, valamint workshopokon is részt vehetnek.

A témák között mindenki megtalálja a neki leginkább tetszőt, lesz ugyanis lehetőség allergiakezelésre és természetes szépségápolásra, kineziológiára, nehézfém-kivezetéssel, masszázstechnikákkal és biológiai fogászattal, valamint önismereti asztrológiával is találkozhatnak a jelenlevők.

A gyermekeket koncertek, meseösvény, kézműves foglalkozások, népi- valamint ökojátszótér, bábelőadások, zsonglőrök szórakoztatják, de zenés programokkal is hozzájárul a jó hangulathoz a Katáng zenekar, a Mintapinty együttes, valamint a Görömbő Kompánia, mely az interaktív mesélést szituációs szerepjátékkal és táncházzal vegyíti.

A Napfényes Fesztiválon természetesen kiállítás és vásár, reformcukrászat- és étterem is lesz. A helyszínen az érdeklődők az országos rajzpályázat díjazott pályaműveit is megtekinthetik.

Helyszín és időpont:

XIV. Napfényes Fesztivál – Családi nap a testi-lelki-szellemi egészség jegyében

2017. június 11., vasárnap, Dürer Rendezvényház (Budapest)

A szervezők mindenkit nagy szeretettel várnak.

B.A.

 

 

A sikeres fogyás titka

A sikeres fogyás titka

Egy friss módszer kiderítette, hogy hogyan lehet könnyedén megszabadulni a plusz kilóktól. Ráadásul szenvedni sem kell érte!  
Rachel Bilson szingli lett

Rachel Bilson szingli lett

Mintegy 10 év után a színésznő és kedvese úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább életüket.
Innen származnak a kutyák

Innen származnak a kutyák

Régóta foglalkoztatja a kutatókat, hogy vajon honnan származik ez a kedves háziállat. Most pedig egy újabb elmélet látott napvilágot.   
Jake Gyllenhaal családra vágyik

Jake Gyllenhaal családra vágyik

Letelepedne a népszerű színész, s szeretne családot alapítani. Jake Gyllenhaal jelenleg egyedülálló, de alig várja, hogy rátaláljon arra a hölgyre, akivel minde...
Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás?

Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás...

Azoknál a gyermekeknél, akik kicsi korukban gyakran küzdöttek légúti fertőzésekkel, nagyobb eséllyel alakul ki később asztma vagy csökkennek a tüdőfunkciók.
Már húszas éveiben adoptált volna Angelina

Már húszas éveiben adoptált volna Angeli...

A csinos színésznő igen fiatalon azon gondolkodott, hogy örökbefogad egy kambodzsai árvát –  legjobb barátja szerint Angelina Jolie a húszas éveiben elkezdett e...
Gwen Stefaniékon a terápia sem segített

Gwen Stefaniékon a terápia sem segített

Mindenkit meglepett, hogy 2016-ban elváltak a csinos énekesnő és férje útjai. Gwen Stefani volt párja, Gavin Rossdale most beszélt arról, hogy számos terápián v...
Csőben sült sajtos kelbimbó csalogató módra!

Csőben sült sajtos kelbimbó csalogató mó...

A kelbimbó fogyasztása manapság népszerűbb, mint valaha – ezért a belőle készült ételeknek is nagy divatja van. Lássuk ezt az ínycsiklandó, sajtos-baconos válto...
Kapócs Zsóka babát vár

Kapócs Zsóka babát vár

Teljesült a magyar sztár álma, ugyanis mint kiderült, hamarosan édesanya lesz.   
Ekkor a legjobb házasodni

Ekkor a legjobb házasodni

A tudósok számtalan kutatás elvégzése után megállapították, hogy melyik kor a legalkalmasabb az esküvőre a nőknél.   
< >