2017. 06. 02. - 12:00

Újra itt a Napfényes Fesztivál!

Újra itt a Napfényes Fesztivál!

A hagyományokhoz híven idén is megrendezik Budapesten a Napfényes Fesztivált – a Dürer Rendezvényházban. Június 11-én várják színes és tartalmas programokkal a kicsiket és nagyokat!

Ha tartalmas időtöltésre vágyunk, ott a helyünk a Napfényes Fesztiválon! Június második vasárnapján kerül megrendezésre 2017-ben, a Dürer Rendezvényházban ez a sokoldalú rendezvény, mely a testi, lelki és szellemi egészséget szolgálja.

A Napfényes Fesztiválon ebben az évben is tart előadást prof. dr. Bagdy Emőke pszichoterapeuta, Müller Péter író, Laár András előadóművész.

Dr. Boldizsár Ildikó mesékkel gyógyít, de Váradi Tibor vallásbölcsész és természetgyógyász előadását is meghallgathatják az érdeklődők.

A közönség szórakoztatását a Fool Moon acapella együttes, Kövi Szabolcs fuvolaművész és Szinetár Dóra biztosítja.

Az érdeklődők nemcsak az előadásokra ülhetnek be, ingyenes természetgyógyászati konzultáción, valamint workshopokon is részt vehetnek.

A témák között mindenki megtalálja a neki leginkább tetszőt, lesz ugyanis lehetőség allergiakezelésre és természetes szépségápolásra, kineziológiára, nehézfém-kivezetéssel, masszázstechnikákkal és biológiai fogászattal, valamint önismereti asztrológiával is találkozhatnak a jelenlevők.

A gyermekeket koncertek, meseösvény, kézműves foglalkozások, népi- valamint ökojátszótér, bábelőadások, zsonglőrök szórakoztatják, de zenés programokkal is hozzájárul a jó hangulathoz a Katáng zenekar, a Mintapinty együttes, valamint a Görömbő Kompánia, mely az interaktív mesélést szituációs szerepjátékkal és táncházzal vegyíti.

A Napfényes Fesztiválon természetesen kiállítás és vásár, reformcukrászat- és étterem is lesz. A helyszínen az érdeklődők az országos rajzpályázat díjazott pályaműveit is megtekinthetik.

Helyszín és időpont:

XIV. Napfényes Fesztivál – Családi nap a testi-lelki-szellemi egészség jegyében

2017. június 11., vasárnap, Dürer Rendezvényház (Budapest)

A szervezők mindenkit nagy szeretettel várnak.

B.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.