2021. 09. 02. - 09:32

Újra megrendezik a bankszektor és az IT-szektor közös konferenciáját

Újra megrendezik a bankszektor és az IT-szektor közös konferenciáját
Már hatodik alkalommal kerül megrendezésre Budapesten a Banking Technology konferencia, amely a bankszektor, a fintech vállalatok és az IT-szektor egyik legfontosabb közös hazai rendezvénye.
2021-ben is megrendezik a Banking Technology konferenciát, ahol a bankszektor digitális átalakulása, illetve a bankok IT- és technológiai fejlesztése lesz a fő fókuszban. A Banking Technology 2021 konferenciát a Corinthia Hotel Budapest-ben rendezik 2021. október 13-án, szerdán. Az eseményen a bankszektor top vezetői, tanácsadók, IT-szakértők és fintech-guruk osztják meg egymással értékes gondolataikat, hogy a szektor tovább fejlődjön. 
 
A konferencia első szakaszában a bankszektor digitális fejlődéséről és stratégiájáról beszélnek a szakértők. Az előadáson a legtapasztaltabb digitális vezetők osztják meg gondolataikat arról, hogy milyen formában érdemes újdonságokat bevezetni. 
 
banking_technology_torzs
A bankszektorban hasít a digitális transzformáció
 
Az esemény második szekcióját két részre bontották fel a szervezők. Az "A" szekcióban az egyre hangsúlyosabb mesterséges intelligenciáról és a gépi tanulásról tájékozódhatnak a résztvevők. Mivel ezen megoldások egyre fontosabb helyet kapnak a banki szolgáltatások fejlesztésében, így több iparági vezető is megosztja a mesterséges intelligenciával kapcsolatos tapasztalatait A "B" szekcióban banki IT-vezetők tudósítanak arról, hogy a felhő technológiát milyen módszerekkel érdemes alkalmazni. 
 
A szakmai nap harmadik részét szintén két szekcióra osztották fel a szakértők. Az "A" részben arról lesz szó, hogy melyek a legfontosabb változások az instant fizetések, az UX alapon működő fizetési megoldások és a jegybanki digitális pénzek területén. A "B" szekcióban a résztvevők egy beszélgetést hallgathatnak meg az open banking koncepciót kihasználó új szolgáltatók vezetésével. 
 
A konferenciát a fintech szektor elismert képviselői zárják, akik az aktuális fintech trendekről és újításokról tartanak beszámolót
 
Forrás: Portfolio Konferenciák 
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.