2021. 10. 26. - 13:06

Újraindították a MISS EU UNION nemzetközi szépségversenyt

Újraindították a MISS EU UNION nemzetközi szépségversenyt
A MISS EU UNION nemzetközi szépségversenyt 2004 után idén újra megrendezték hazánkban. A 22 ország részvételével zajló 10 napos eseményen a hölgyek körbejárták Magyarország főbb turisztikai látványosságait.
MISS EUROPEAN UNION néven nagy sikerű nemzetközi szépségversenyt rendeztek 2004-ben Magyarországon abból az alkalomból, hogy hazánk az Európai Unió tagja lett. Idén újraéledt a MISS EU!
 
A verseny fő célja Magyarország turisztikai jellegű bemutatása Európának és a világnak és a szépségverseny adta keretprogram segítségével.
 
22 ország részvételével a 10 napos országjárás során a hölgyek bejárták Budapestet, Hortobágyot, Balatont, a Tisza-tó környékét, borozgattak Egerben és az etyeki borvidéken a Vabrik pincészet ódon falai között. A 22 hölgy hintózhatott a Váli kerek erdőben fiatal, tehetséges Kohári János fogat-, és díjhajtó, valamint többszörös akadályhajtó nyertes mögött a váli Vadászház közelében, és bejárták a Sonkamester érlelő pincéit Etyeken.
 
A nemzeti ruhák felvonulását Martonvásáron a Brunszvik-kastély parkjában láthatta a nagyérdemű két nappal a döntő előtt. A Citiwings Médiaügynökség Pesten látta vendégül a Miss EU 22 szépségét, ahova vendég kategóriában Ázsiából és Afrikából is érkeztek.
 
A MISS EU TOUR 2021 világverseny döntőjére és a nemzetközi gálaműsorra Budapesten a Halászbástyán került sor október 23-án.
 
 
Végül a Halászbástyánál megkoronázták MaiKo Lapachi tibiliszi lányt, aki Georgia, azaz Grúzia színeiben indult a MISS EUROPEAN UNION 2021-es szépségversenyen. Első udvarhölgye Angela Vasilevska, Macedóniából, második udvarhölgye Syuzanna Tigranyan, Németország versenyzője lett. 
 
 
Hamarosan érkeznek a legfrissebb hírek a 31. Miss Hungary nemzeti szépségverseny döntőjéről, melyet a La Burrata Mozzarella, a mozzarellák királynője vesz a szárnyai alá az idei esztendőtől. December 4-én a gödöllői kastély díszterme vírusmentes övezetté változik, hiszen az isanity térsterilizátornak köszönhetően folyamatos és állandó fertőtlenített levegő várja a résztvevőket és a nézőket egyaránt. A Miss Hungary döntőjének gála műsorára korlátozott számban lehet jegyet vásárolni hamarosan a kastély jegypénztárában.
 
Forrás: Miss EU sajtó osztály
BG
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.