2019. 02. 01. - 13:40

Volvo Alpok Autó bemutatja: Miss Alpok Adria Vas Megye Szépe 2019

Volvo Alpok Autó bemutatja:  Miss Alpok Adria Vas Megye Szépe 2019
Idén ismért Bükfürdőn kerül megrendezésre a Miss Alpok Adria nemzetközi Szépségverseny Vas megyei döntője, a Caramell Premium Resort Superior szállodában, Bük város fő támogatásával.
Alpok Autó Kft.
 Az idei évben a szombathelyi Alpok Autó Kft. a Vas megyei verseny hivatalos Névadó Szponzora.
 
Miss Alpok Adria Vas Megye Szépe 2019
Volvo Alpok Autó Kft - Hivatalos Volvo személygépkocsi márkakereskedés és szerviz. Autókölcsönzés, személyszállítás, szerviz.
 
Az Alpok Autó Kft, a Volvo Autó Hungáriával együtt, új rekordot ért el az értékesítésben 2018-ban.
 
Az eladások 2017-hez képest 26%-kal nőttek, az Alpok Autó Kft még ennél is nagyobb mértékben, 27%-kal nőtt. Az értékesítés szempontjából ez már az 5. egymást követő növekedési év. Az elmúlt években elért eredmények azt mutatják, hogy kiemelkedő érdeklődés van a Volvo teljesen megújult termékportfóliójára, ezen belül pedig különösen a nemzetközi díjakat is nyert XC családra.
 
Hazánkban 2018-ban a legnépszerűbb Volvo modell az új XC60-as volt, amiből 605 darabot helyeztek forgalomba, ezzel szegmensében holtversenyben az első helyen végzett. Ezt követte az XC90-es változat 316 darab autóval (2017: 250 darab), ami az első helyet jelenti szegmensében!
 
Az Európai Év Autója díjjal is kitüntetett XC40 első évének végére a márka 3. legnépszerűbb modelljévé vált. Az összes modellünk közül az S90 növekedése lett a legnagyobb, ami 2017-hez képest 53%-kal emelkedett.
 
 
A cég nem csak új Volvo személygépkocsi márkakereskedés és szerviz, hanem használtautók értékesítésével, autókölcsönzéssel, személyszállítással is foglalkozik.

 

Elérhetőség:

Alpok Autó Kft
9700 Szombathely, Zanati u 5
Telefon: +36-94/510-950 
ertekesites@alpok-service.hu
www.alpokauto.hu

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.