2022. 03. 02. - 19:23

World of Robots kiállítás Budapesten

World of Robots kiállítás Budapesten

Március 3-ától három hónapon keresztül interaktív kiállítás várja a látogatókat az Etele Plaza harmadik emeleti rendezvényközpontjában. 

2022. március 3-án a World of Robots kiállítás, melyet a régió legsokrétűbb kiállításaként tartanak számon, most  Budapestre látogat, az európai turné első állomásaként, hogy ámulatba ejtse a magyar közönséget.
 
A kiállításon találkozhatunk majd a legújabb fejlesztésű humanoid robotokkal,több méteres koncepció robotokkal, robot állatokkal, illetve, főként a gyermekeknek kedvezve, lehetőség nyílik kipróbálni számos játékot, többek között transformereket, irányítható focilabdát, rakodó tankot, rajzoló robotokat, ezen felül pedig egy 3D nyomtató működésének kulisszái mögé is betekintést nyerhetünk. 
 
A Sci-fi filmek rajongóit is igyekeznek majd lenyűgözni a szervezők filmes robotokkal, a kiállításon a Vasemberrel, R2D2-val, a Terminátorral, illetve a Robotzsaruval is bátran készíthetünk majd képeket.
 
A World of Robots kiállítás kicsiknek és nagyoknak egyaránt nyitva tartja kapuit egészen júniusig.


G.B.
 
 
(Kép forrás: jegy.hu)

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.