2023. 06. 13. - 09:40

Ezek a legújabb innovációk visszér-téren

Ezek a legújabb innovációk visszér-téren

A visszér-kezelés legújabb fejlesztéseinek köszönhetően ma már számos lehetőség kínálkozik arra, hogy megszabaduljunk tőlük vagy megjelenésüket csökkentsük.

Aki szenved tőle, tisztában van azzal, milyen kellemetlen és csúnya lehet a visszér probléma. Ma már nem kell ezzel küzdeni, hiszen számos lehetőség van arra, hogy megváljunk tőle.
 
A visszér-kezelés legújabb fejlesztéseinek köszönhetően nem kevés módszer áll rendelkezésre, amelyekkel megszabadulhatunk tőlük, vagy csökkenteni lehet a megjelensésüket.
 
Lássuk ezek közül az első 3-at.
 
Visszér - Ma már számos eljárás segíthet megszabadulni tőle
Visszér - Ma már számos eljárás segíthet megszabadulni tőle
 
1.Endovénás abláció
 
Az endovénás abláció visszérkezelés hőalapú energia (általában rádiófrekvenciás vagy lézeres) felhasználásával zárja le a visszereket, belülről, katéter segítségével.
 
Az eljárás helyi érzéstelenítésben történik és meglehetősen nagy a sikeraránya – több mint 90 százalékos hatékonysággal mérsékeli a visszerek megjelenését. Maga a beavatkozás mindössze 45 percet vesz igénybe, s csak minimális pihenést igényel.
 
2.Szkleroterápia
 
A visszerek kezelésének másik lehetősége a szkleroterápia. Az eljárás során az orvos kis mennyiségű oldatot fecskendez közvetlenül a vénába, hogy összehúzza azt. A technika az 1930-as évek óta létezik és általában a bőr felszínén látható, nagyobb vénák lezárására alkalmazzák.
 
Szintén minimális kényelmetlenséggel jár és nem igényel érzéstelenítést - így ideális választás azok számára, akik non-invazív kezelést szeretnének.
 
3.Varithena
 
Ez az eljárás gyógyszerészeti hab-injekciót foglal magába, melyet a visszér kezelésére használnak. Az áttörést jelentő orvosi technológia rendkívül hatékony, már egy kezeléssel mérsékeli a visszerek okozta ödémát.
 
Minimális mellékhatással csökkenti a visszerek megjelenését, így vonzó kezelési lehetőség azoknak, akik a műtéttel járó kockázatok és költségek nélkül szeretnék kezelni állapotukat.
 
A cikket folytatjuk.
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.