2024. 02. 02. - 17:00

Társat is jelent a mindennapokban a robotizált járássegítő

Társat is jelent a mindennapokban a robotizált járássegítő

Forradalmi mobilitási segédeszköz jelent meg a közelmúltban Glide néven, amely komoly segítséget nyújt a látássérülteknek és az időseknek, sőt, afféle társ is a mindennapokban.

Egy robogó és egy sétabot tulajdonságait egyesíti a Glide elnevezésű járássegítő robot. A forradalmi jelentőségű mobilitási segédeszközt úgy tervezték, hogy stabilitást és kényelmet biztosítson a mozgásukban korlátozott emberek számára.
 
A Glide könnyű és összecsukható vázzal, kényelmes üléssel, intelligens fékrendszerrel és levehető kosárral rendelkezik. Beépített GPS nyomkövetővel, telefontartóval és USB porttal is elláták a készülékek töltéséhez.
 
A Glide könnyen használható és manőverezhető, állítható különböző magasságokhoz és preferenciákhoz.
 
Társat is jelent a mindennapokban a robotizált járássegítő
Társat is jelent a mindennapokban a robotizált járássegítő
 
Előrendelésre már feliratkozhat a cég oldalán, aki érdeklődik a robot járássegítő iránt. A Glide várhatóan 2024 júniusában kerül kiszállításra – egyelőre ingyenes szállítást az Egyesült Államokban és Kanadán belül biztosítanak.
 
A Glide nagyszerű mobilitási segédeszköz, amely az idősebb generációnak is segíthet megőrizni függetlenségét, mobilitását és életminőségét.
 
Könnyű és összecsukható kerettel, intelligens fékrendszerrel rendelkezik és különböző magasságokhoz és preferenciákhoz állítható, így intelligens és állítható mobilitási megoldást kínál.
 
A roboteszköz csökkentheti az esések és sérülések kockázatát, valamint javíthatja a felhasználók testi és lelki egészségét.
 
Vagyis, nemcsak egy mozgást segítő eszköz, hanem afféle társ a mindennapokban. Az idősgondozásban is komoly hasznát vehetjük.
 
Az olyan technológiai funkciók integrálása, mint a beépített GPS-követő és az intelligens fékrendszer jól mutatja az innováció lehetőségét a mobilitást segítő és az egészségügyi technológiai iparágak metszéspontjában – a Glide robotizált járássegítő egy komoly lépés előre ezen a téren.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.