2023. 11. 21. - 09:45

Visszér – Szinte átlátni a bőrön a modern vénatechnológiákkal

Visszér – Szinte átlátni a bőrön a modern vénatechnológiákkal

A modern vénatechnológia célja, hogy minél szebbé tegye a visszér-gonddal küzdők lábát. Korszerű eszköz az Amerikában már használt Vein Viewer és Syris Scientific Visual rendszer is.

Napjainkban számtalan ember küzd visszérrel, amely nemcsak esztétikai probléma a számára – hosszútávon egészségügyi gondokat okozhat.
 
A modern vénatechnológiára specializálódott szakemberek célja, hogy a visszérrel, vénaproblémákkal küzdő páciensek lába minél jobban nézzen ki, s természetesen megszabadulhassanak gyötrő problémájuktól, amely esztétikailag sem nyújt szép látványt.
 
A lábon kialakuló vénás betegségeket számos okból kezelik - kezdve a súlyos keringési zavaroktól és a kezelést igénylő vérrögöktől az elektív járóbeteg-kozmetikai beavatkozásokig, többféle módon igyekeznek nekik segíteni.
 
Visszér – Szinte átlátni a bőrön a modern vénatechnológiákkal
 
Az amerikai, Texas-állambeli Austin Vein Specialists központban a legújabb vénás technológiákat és a legmodernebb esztétikai terápiákat is alkalmazzák, hogy kivételes esztétikai eredményeket érjenek el, s kiemelkedő legyen a betegek elégedettsége is.
 
A lábakra specializálódott vénaközpont a legújabb technológiákat alkalmazza a lézeres vénakezelések eredményének optimalizálására.
 
Ilyen modern vénatechnológia a VeinViewer Vision készülék, illetve a Syris Scientific Visual javító rendszer, amely lehetővé teszi vénákat kezelő orvosok számára, hogy szó szerint „átlássanak” a bőrön.
 
A fejlett vénás technológia az első és egyetlen olyan eszköz, amely ártalmatlan közeli infravörös fényt használ, hogy a páciens vénáiról valós időben, közvetlenül a bőr felszínére vetítsen ki részletes digitális képet.
 
Az egyedülálló Vein Viewer készülékkel az orvosok egy non-invazív módszerrel extrém részletességgel azonosíthatnak minden, kóros felszín alatti bőrvénát, s így egy szó szerinti „útvonaltervet” készíthetnek valamennyi visszérről és pókvénáról.
 
Számos pókvénát és visszérgyulladást a bőr alatti hibás forrásvénák okoznak, amelyek abnormálisan magas nyomású véráramlással látják el a felszíni vénákat.
 
A mögöttes vénák vizualizálása nagyon fontos, hogy pontosan és hatékonyan kezelhessék őket.
 
Az Austin-i vénaközpont szakemberei a fejlett, modern vénatechnológiát alkalmazó VeinViewerrel igen részletesen képesek megjeleníteni a vénákat. Ezen, csodálatos technológia lehetővé teszi a valaha elérhető legprecízebb vénakezelések alkalmazását.
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.