2018. 02. 07. - 12:20

Az Aquaworld lett hazánk legjobb spa szállodája

Az Aquaworld lett hazánk legjobb spa szállodája

Immár harmadik alkalommal került sor a World SPA Awards turisztikai megmérettetésre, melyen Magyarország is részt vett, szép sikerrel: hazánk Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdőjét választották a legjobb spa szállodának.

2018-ban már harmadszor rendezték meg a World SPA Awards turisztikai versenyt, melyen Magyarország igazi meglepetésben részesült: a hazánk legjobb spa szállodája címet az Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő nyerte el – írta meg a turizmusonline.hu

Markus Ernst, az Aquaworld Resort Budapest general managere óriási megtiszteltetésnek és örömnek tartja, hogy megkapták a díjat.

Magyarország legjobb spa szállodája lett az Aquaworld Resort Budapest

Magyarország legjobb spa szállodája lett az Aquaworld Resort Budapest

Az elismerés a 23 éve létező, World Travel Award testvérprogramjaként jött létre 3 esztendeje, hogy a spa- és wellness-szegmens minőség iránti elkötelezettségét erősítsék – adta hírül a turizmusonline.hu.

Az Aquaworld a nemzeti döntőben lett hazánk legjobb spa szállodája, s vehette át a Hungary’s Best Resort Spa 2017 elismerést.

A döntést ráadásul szakmai zsűri hozta meg.

Az Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő egyébként 10 éve létezik, 100 százalékosan magyar tulajdonban. Négycsillagos superior hotel, amely korábban 6 évig a nemzetközi Ramada szállodalánc tagja volt. 2014-ben önállósult – írta meg a turizmusonline.hu.

Fotó: aquaworldresort.hu

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.