2018. 01. 29. - 13:10

Zalakaros megújul – több élmény a vendégeknek

Zalakaros megújul – több élmény a vendégeknek

Aki eddig is kedvelte a zalakarosi fürdőt, most sem fog benne csalódni: jelentős változásokra számíthatnak a vendégek, hiszen panoráma medence és szaunavilág is készül a fürdőkomplexumban.

Új vezető került a Zalakarosi Fürdő élére, s ezzel együtt több változás is történik a komplexumban. Sokak kedvence a fürdő, amelynek vezetői posztján mostantól Cziráki László ül a nyugdíjazott Krampek Mihály után.

S tervek szerint új épülettel egészülne ki a komplexum, a gyógycentrumot felújítanák és szaunavilág is készülne benne – adta hírül a termalfurdo.hu.

Új panoráma medence is épül, melynek látványterve már elérhető.  

Új épületet, szaunavilágot és panoráma fürdőt is terveznek Zalakaroson

Új épületet, szaunavilágot és panoráma fürdőt is terveznek Zalakaroson

Az új vezérigazgató kiemelte, hogy a magas szintű szolgáltatás mellett kiegyensúlyozott gazdálkodásra törekszik, valamint műszaki biztonságra. Fontos a jó marketing is – ezeken a területeken szeretne változtatásokat – írta meg a termalfurdo.hu.

Fejlesztenék a vendégfogadást és tájékoztatást is – többek között modernebb beléptetőrendszer készülne.

Az új vezető szorosabb együttműködésre törekszik a térség turisztikai szolgáltatóival is – adta hírül a termalfurdo.hu.

A csaknem 1 milliárd forintos fejlesztés hamarosan megkezdődik – ennek keretében a gyógycentrum részleg, a fedett és szabadtéri medencék környezete megújul, valamint új épület is készül. Modern szaunavilágot alakítanának ki ezen felül az új épületben, valamint panoráma medencét a tetején a tervek szerint – tudatta a termalfurdo.hu.

Fotó: furdo-zalakaros.hu

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.