2023. 05. 19. - 10:28

A női papucsok legfrissebb trendjei otthoni ruhatáradba

A női papucsok legfrissebb trendjei otthoni ruhatáradba

Mint ahogyan azt megszokhattuk, a női papucsoknak is megvan a saját divatja. Ezek aktuális trendjei viszont több részre bonthatók. Így érdemes kiemelnünk, hogy az otthoni ruházatnak is van divatja. Tehát nem kell meglepődnünk azon, hogy az idei szezonban is beszélhetünk legtrendibb otthoni női papucsokról. Az alábbi cikkből azt is megtudhatod, melyek azok!

Platformos modellek bőrből és szintetikus anyagból
 
Ezek az egyszerű, letisztult dizájnt megjelenítő modellek rendkívül népszerűnek számítanak az aktuális szezonban. Mivel eléggé univerzális külsővel rendelkeznek, így remekül passzolnak szinte bármely otthoni szettünkhöz. Elvégre, ha valóban igényesek vagyunk, akkor nyilvánvalóan ilyenkor is odafigyelünk megjelenésünkre.
 
Platformos kivitelük miatt nem jelent gondot bennük a talpalás sem, mivel az otthontartózkodás nem csak a pihenésről szól.
 
Éppen ezért, bár egy másik kategóriába tartoznak, érdemes megemlítenünk a hasonló formatervezéssel és dizájnnal rendelkező szandálokat is. Hiszen a házimunka során adódó komolyabb feladatok ellátásakor ezek még biztonságosabbak lehetnek. Ha szeretnénk beszerezni egy ilyen platform szandált, az alábbi linken bőven akad miből válogatnunk: https://answear.hu/h/noi-platform-szandalok.
 
 
Platformos modellek bőrből és szintetikus anyagból
 
 
Színpompás flip-flopok
 
A flip-flopok, vagy más néven vietnámi papucsok nemcsak utcai viseletként és strandoláshoz, hanem otthonra is nagyszerű választást jelentenek forró nyáron.
 
Ezek között külön figyelmet érdemelnek a különféle színpompás modellek. Hiszen az aktuális trendek szerint az élénk színárnyalatok hangsúlyosan előtérbe kerültek mostanában. Így egy ilyen papuccsal biztosan nem lőhetünk mellé, ha fontos számunkra, hogy kényelmes, mégis mutatós legyen otthoni viseletünk.
 
Nem is csodálkozhatunk tehát azon, hogy a legtöbb nagy márka kínálatában elkezdtek egyre nagyobb számban megjelenni ezek a modellek. Ha nem tudjuk, hogy hol kaphatnánk ilyen papucsot, mindenképp megéri körülnéznünk a következő linken felsorakoztatott kínálatban: https://answear.hu/k/noi/cipok/papucsok-es-szandalok.
 
Klasszikus habszivacs modellek fémes árnyalatokkal
 
A régi, megszokott habszivacsból készült sportpapucsokra bizonyára mindannyian emlékszünk még. Mára a legnagyobb divatmárkák is felismerték az ezekben rejlő lehetőségeket, hiszen az ilyen modellek rendkívül kényelmesek tudnak lenni.
 
A fémes árnyalatokkal csillogó darabjaik szintén hatalmas slágernek számítanak idén. Legyen szó arany, ezüst vagy bronz színárnyalatokról, egyikkel sem lőhetünk mellé.
 
Egy ilyen papucs tökéletesen ötvözi a kényelmet és a stílusos megjelenést. Mindez azt jelenti, hogy sem a házimunka, sem pedig a váratlan vendégek fogadása nem jelent majd problémát egy ilyen lábbelivel. Továbbá érdemes még kiemelnünk azt is, hogy ezek a modellek kellően biztonságosak otthoni felhasználásra, mivel a bordázott habszivacs talp nem csúszik könnyedén a járólapokon és a parkettán.
 
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.