2022. 11. 23. - 10:00

Ajándékötletek – Ha férfit szeretnél meglepni

Ajándékötletek – Ha férfit szeretnél meglepni

A férfiakat nem könnyű meglepni, legalábbis, ha ajándékozásról van szó. Összegyűjtöttünk néhány ajándékötletet, ami segíthet a karácsonyi készülődés során… Nincs más teendőd, csupán kiválasztani a listából a legmegfelelőbbet, aminek biztosan örülne az ajándékozott.

Mi lehetne hasznosabb egy zsebszerszámnál, ami többek között egy aprócska pengét, egy sörnyitót és egy csavarhúzót is tartalmaz? Talán semmi. Ezek az apró felszerelések igazán jó szolgálatot tehetnek a váratlan helyzetekben.

Ha már a hasznos dolgoknál tartunk… Tudtad, hogy létezik automata kártyakeverőgép? Ha a férfi a kártyajátékok szerelmese, egy ilyen eszköz hamar a szívéhez nő. Nem csak időt spórol, amit az élvezetes játékra lehet fordítani – egyszerűen menő, ahogy dolgozik.

Rendben, a kártyakeverőgép talán nem volt újdonság számodra, de elhiszed, hogy zsebhorgászbot is létezik? Bizony. Egy olyan eszközről beszélhetünk, amit valóban könnyű hordozni, bármikor elővehető, és már indulhat is a horgászás. Nincs is jobb, mint egy kis pecázással ütni el a szabad perceket.

Minden férfi szereti a hasát, aki pedig nem, az hazudik – legalábbis sokan ezen a véleményen vannak, valószínűleg nem alaptalanul. Egy kerti tűzrakóhely tökéletes választás lehet, hiszen a rácsos felülete kifejezetten grillezésre készült. Egy ilyen eszköz a kert dísze lehet, nem mellesleg lehetőséget kínál a legfinomabb falatok elkészítésére.

Kísérletező kedvű férfiak számára lehet tökéletes választás az elektromos mixerpohár. Funkcióját tekintve gyakorlatilag azonos a hagyományos változatokkal, azzal a kitétellel, hogy ezeket nem kell rázogatni. Az alkoholos italok mellett alkoholmentes koktélok, jegesteák és kávék készítésére is tökéletesen alkalmas.

Ha olyan ajándékot szeretnél vásárolni, amivel biztosan nem fogsz mellé, akkor dönts egy minőségi pénztárca mellett. Nem kell vagyonokat fizetned érte, egy középkategóriás termék tökéletes lesz a szétnyűtt sajátja helyett… Tudod, hogy egy férfi csak akkor cseréli a tárcáját, ha teljesen szétszakad vagy ha újat kap ajándékba…

Ha már a sztereotípiáknál tartottunk, folytatjuk a sort. A férfiak szeretnek játszani, szeretik a hasukat, a megsemmisülésig használják a pénztárcájukat, és persze feledékenyek is… Főleg, ha kulcsokról van szó. Mi lehetne hasznosabb, mint egy kulcskereső eszköz, ami tulajdonképpen egy nyomkövető, így egy mobiltelefonos alkalmazás segítségével könnyedén megtalálhatják a kulcscsomójukat.

Ha a férfi szereti a kávét, lepjük meg valami igazán különlegessel! Ha pedig ki szeretnénk egészíteni az ajándékot, válasszunk hozzá egy menő stílusos termoszt, amiben magával viheti a kedvenc italát.

Ha pedig egy megfelelő kávéfőzőre van szüksége, ajándékozzuk meg azzal. Biztosak lehetünk benne, hogy örömmel használja majd nap mint nap. A filteres és a kapszulás kávéfőzők mellett a kisebb presszó készülékek is relatív kedvező áron vásárolhatók meg.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.