2023. 01. 27. - 10:25

Dizájnos Paula Abdul tech-szemüveg - Megjelent a divat a CES technológiai tárlaton

Dizájnos Paula Abdul tech-szemüveg - Megjelent a divat a CES technológiai tárlaton

Sosem volt igazán hangsúly a divaton a Las Vegas-i CES technológiai kiállításon az elmúlt években – mostanáig, amikoris Paula Abdul megváltoztatta ezt egy dizájnos tech-szemüveggel.

Korábban sosem képviseltette magát igazán a divat az évente, január elején megrendezett CES (Consumer Electronics Show) technológiai tárlaton, melyre a nevadai Las Vegasban kerül sor.
 
A hordható eszközök régóta kiemelt elemek a világ legnagyobb technológiai és innovációs összejövetelén, ezek többsége azonban inkább a funkcióra összpontosít és nem a formára.
 
Az okosórák, ékszerek és kiegészítők egy része a csúcsminőségű dizájn felé halad, de a legtöbb nem így van ezzel. Ennek eredményeként a CES soha nem mutatta be igazán a csúcsszintű couture világát – mostanáig.
 
Paula Abdul berobbant dizájnos tech-szemüvegével a CES 2023-ra - Fotó: paulaabdul.com
Paula Abdul berobbant dizájnos tech-szemüvegével a CES 2023-ra - Fotó: paulaabdul.com
 
A díjnyertes énekes, táncos, koreográfus és televíziós személyiség részvételének köszönhetően idén a CES 2023 bemutatta Paula Abdul IdolEyes Fashion Audio Glasses szemüvegét, melyet a sztár az 1of1 Custom céggel együtt valósított meg.
 
Hogy mit is tud ez a szemüveg? Leírása a szemápoló védelme lenyűgöző, kiegészítve a Bluetooth 5.0-s csatlakozással, amely lehetővé teszi a felhasználó számára telefonhívások kezdeményezését és fogadását, valamint online találkozók lebonyolítását, miközben fülön kívüli hangélményt is nyújt – egy teljesen új módot kínál arra, hogy zenét, podcastokat és hangot hallgathasson az ember.
 
Paula Abdul őszinte örömét fejezte ki, hogy tiszteletét teheti a technológiai tárlaton és a technikát végre viselhető, divatos kiegészítők formájában hozhatja közelebb magához – és minden érdeklődőhöz.
 
Abdul számára valóban a divat volt a kulcsfontosságú elem, míg Dennis Lee, az 1of1 Custom alapítója és vezérigazgatója a technológia ugyanolyan fontos.
 
Mint mondta, az IdolEyes audioszemüveghez mérnök- és tervezőcsapatuk Paulával együttműködve dolgozta ki a terméket, amely teljes mértékben reprezentálja márkáját, ügyelve arra, hogy a nagyszerű hanghallgatási élményt stílusos dizájnnal ötvözze.
 
A nők és férfiak számára egyaránt elérhető termék első modellje hét színben kapható és 199 dolláros (azaz 71 ezer forintos) ártól már be is szerezhető az 1o1 Custom és a Paula Abdul webhelyén. Az Amazonon és a kiskereskedelmi üzletekben a tervek szerint az év későbbi részében lesz elérhető.
 
Fotó: paulaabdul.com
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.