2022. 11. 28. - 11:09

Hogyan kell használni a fejbőrradírt?

Hogyan kell használni a fejbőrradírt?
Sokan amikor meghallják azt a szót, hogy fejbőrradír, elbizonytalanodnak. Mert míg a bőrradír a legtöbbeknek megvan, sőt akár rendszeresen használják is, na de hogy még a fejbőrt is kell radírozni? Nos, kelleni nem kell, de nagyon is megéri beépíteni a hajmosási rutinba. Máris mutatjuk, hogy miért és hogyan! Mi történik radírozás közben? 

Megújul és megkönnyebbül a fejbőr. Végre az elhalt hámsejtek eltávozhatnak, ahogy a különböző, hajformázó kozmetikumokból származó maradványok, illetve egyéb szennyeződések. A könnyebbség érzés ebben az esetben nem túlzás, hanem a fejbőrön tapasztalható valóság.

Nézz ide, itt aztán mindent megtalálhatsz, ami a témában releváns. Olyan készítmények közül válogathatsz, amiknek pusztán az egyik funkciója a tisztítás. Ezen kívül általuk még bezsebelheted a kényeztetést, az ellazulást, ami konkrétan stresszoldással egyenlő. A gondoskodás ezen formája ismétlésre és folyamatos alkalmazásra méltó. Hogy miért? Azért, mert többé, szebbé és komfortosabbá válhatsz tőle. A megannyi ásványi anyagot, vitamint és tápláló komponenst tartalmazó radírok arra hivatottak, hogy hozzáadjanak a mindennapjaidhoz.

A felfrissülés vadonatúj fokozatát élheted át?

Igen! Mert mi is történik a fejbőrrel tulajdonképpen? A mindennapokban ki van téve mindenféle hatásnak. Pornak, polleneknek, izzadságnak és persze kozmetikumoknak. Mivel a hajmosás a legtöbbször nem a napi rutin része, ezért idővel a fejbőrön található pórusok eldugulnak. A „lélegzés” megszűnik. Ez az a pont, amikor a viszketés, a kellemetlen nehéz érzés jelentkezik, ezzel párhuzamosan a hajszálak is kezelhetetlenebbé válnak.

A radír kíméletesen tisztít, felszabadítva ezzel a fejbőrt a rárakódott anyagoktól. Ahogy a felesleges rétegek eltávoznak, úgy szabadulhatnak fel a bedugított pórusok. Mindennek tetejében, miközben a felfrissülés, az energizáló kényeztetés minden perce ajándék, az egyéb tápanyagok felszívódása is hatékonyabbá válhat.

 

J.M

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.