2023. 01. 24. - 11:00

Kibővített valóság varázsolja szebbé a szemöldököt

Kibővített valóság varázsolja szebbé a szemöldököt

Meglepő újdonsággal rukkolt elő a L'Oreal vállalat a CES 2023 technológiai kiállításon: a Brow Magic kibővített valósággal segít még szebb szemöldököt alkotni.

A szépségipar sem nélkülözi időről-időre a legmodernebb technológia adta új lehetőségeket.
 
A Las Vegasban január elején megrendezett CES (Consumer Electronics Show) 2023 technológiai tárlaton a L'Oreal vállalat állt elő egy szemöldököt szépítő intelligens megoldással. szemoldok_loreal_01
 
A cég alkalmazása beszkenneli az arcot, majd kibővített valóság (augemented reality - AR) segítségével személyre szabott javaslatokat tesz a szemöldök formájára, vastagságára vonatkozóan, mielőtt a felhasználó felvinné arcára az alapozót.
 
Még a végeredmény hatását is megállapítja.
 
Ezután a Brow Magic készülék 2400 apró fúvókát kínál a szemöldök tökéletes ecsetelésre és kifestésére.
 
A L'Oreal a Prinker céggel együttműködve fejlesztette ki a Brow Magic-et, amely olyan eszközt kínál, mellyel gyorsan készülhetnek ideiglenes szemöldöktetoválások.
 
A Brow Magic sminkje ugyanis - mely várhatóan még 2023-ban megjelenik -, akár két napig is kitarthat és szokványos sminklemosóval leszedhető.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.