2023. 10. 19. - 09:55

Kiterjesztett valósággal nyújt pop-up élményt egy népszerű bolt

Kiterjesztett valósággal nyújt pop-up élményt egy népszerű bolt

A Google-al együttműködve csapott le egy új lehetőségre a Pat McGrath Labs vállalat: AR, vagyis kiterjesztett valóság alkalmazásával kínál pop-up élményt a felhasználóinak.

Közösen bejelentést tett a Pat McGrath Labs és a Shop with Google: otthont adnak egy kiterjesztett valósággal működő pop-up élmény-rendezvénynek, amely a sminkmárka kínálatát az internetes guru AR technológiájával ötvözi. path_labs_01
 
Az Art of Beauty elnevezésű, háromnapos manhattani esemény célja, hogy a vendégek megismerkedjenek a szépségápolási termékek vásárlásának új módjaival és bepillantást engedjenek Pat McGrath világába.
 
„Az AR egy hihetetlenül hasznos technológia azok számára, akik online szereznek be szépségápolási termékeket. Lehet a vásárló bármilyen bőrtónusú és etnikumú, ez lehetővé teszi számukra, hogy elképzeljék, hogyan néz ki rajtuk egy adott árnyalat - vagy egy modellen, aki rezonál rájuk” – mondta el Stephanie Horton, a Google kereskedelmi marketingért felelős vezető igazgatója.
 
Mindez már a vásárlás előtt megtörténik, így nem érheti a fogyasztókat meglepetés, amikor valóban elkezdik használni a terméket.
 
„Nagy örömünkre szolgál, hogy vásárlóink már a gyakorlatban is kipróbálhatják a Pat McGrath Labs-t. Olyan termékeket kínál, amelyek kiegészítik a bőrtónusok széles skáláját, közvetlenül a Google AR Beauty eszközén belül” – tette hozzá az igazgató.
 
Fotó: patmcgrath.com
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.